![]() |
Re: Koj mi mic mogo da bude?
hahah zanimljivo...aj skinucu diskografiju pa da poslusam to nekim redom
|
Ima kod braće Rusa da se skine cela diskografija sa remasterom iz 2004. Nije spektakularan remaster (ne bi ni mogao da bude), ali bar ne zvuči ko da ti su ti riknuli vuferi na oba zvučnika.
Pozdrav, Vasa |
svaki remasterovan album sto sam cuo mi se manje svidjao od prve verzije...mozda za ovaj ne vazi to, ali ipak cu ovu prvobitnu verziju da cujem, hvala...pretpostavljam rusi = rutracker ?
|
da ne otvaram istu temu...malo sam krenuo da se interesujem i za hardvere..u ovom slucaju za mikrofone. da li neko ima ideju koj bi mikrofon mogao ovde biti? ovde mi bajagin glas zvuci malo 'bogatije, punije, dublje' u odnosu na njegove ostale numere...mozda i korisceno pretpojacalo ili mix daju takvu razliku...ako moze pomoc, bilo bi lepo, ovo: Bajaga - 442 do Beograda
https://www.youtube.com/watch?v=DU1Y-DOgVrQ |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
To je studio 5 bio?
|
Da
|
Eh kako sam izgleda zagrejao uvo za prepoznavanje tih mikrofona sa dobrom cenom haha
Uredu hvala @awacs na odgovorima, moze i lock teme, svhatio sam da cim pronadjem fin vokal, ne postoji sansa da repliciram to :D |
Nemoj zatvarat temu, samo i dalje pitaj, pa će nam Vasa otkrit još puno sitnica iz studija :)
|
Aj ovo da pitam, bas pred more...mozda Vasa zna neki odgovor,
Zeljko J - Ledja o ledja https://www.youtube.com/watch?v=jzqy8ryDe_8 GItara na refrenu me zanima...kad krenu bas se cuje zvuk metala :D ako moze informacija bilo koja o tome...koj mikrofon bi mogao biti koriscen, koj sviras? a i kapiram da onaj ko je postavljao mikrofone dosta zasluzan za ovako fin zvuk |
All times are GMT +1. The time now is 12:27 AM. |