![]() |
Moracu da nadjem klipove da vidim kakav mu je editor i tajm strec...
Silom prilika sam neki dan radio jedan projektic na macu i logicu. Pa to je svemir od editora u odnosu na cubase... Cubase 5 doduse... Ako su mu se priblizili, razmatram trgovinu devetke |
Re: Cubase 9 PRO
meni je uvek bio uzasan time stretch u cubase-u, mada nisam siguran da li su to uopste popravili u ovim novijim verzijama
|
zato ja uvek obavezno os x na intel i logica drzim uvek postrani kad zatreba, on mi je druga kuca. dobar strasno.
a to za AIR ko zna kakav je tu dil alavuk. naravno da citam sve jedan nfo od pamtiveka, nfoviewer je uvek tu za instal cim se win podigne haha, na klik. a zamisli, zasto air kad je vec to odradio, nije odradio i 64bit verziju sto kazu da ima od petice, ili noviji zadnji update od iste? to je drug 32bit poklonjeno od yamahe, regulisano i kraj, stim da ce air da se potpise i dobro svima. elements 8 , i evo 9 rade, sve sam probao 64bit,( ne svidja mi se, jbg nije mi za full rad, fali mi finih stvari sto cesto koristim za svoje demose. pa onda moram drzati i studio one 64 bit kraj cubesa. a jbridge nula od cubesa bilo kog. pa se i to mora sa jbridge, koji eto radi odlicno iz 32bit plugine u 64 na elements verzijama, dok u cubase 5 64bti plugine u 2 slabo radi, malo malo ne vidis plugin, padne i to. |
Rhino sto ne probas s1? Vec kada ti se svidja logic, rekao bi da su slicni, bar vizuelno :) evo ja posle 9 meseci koriscenja tesko da bi se vratio na cubase pa cak I da se pojavi full krekovana devetka :) jedina stvar koja mi fali iz cubase-a je pitch shift i ono lagodno prebacivanje kanala iz jednog projekta u drugi.
|
undo u mixeru ne služi da bi upoređivao nego ako si zasro nešto
|
Quote:
Tek ce da iznenadi S1, samo gledaj. Ovi iz steinberga vec kraduckaju ideje, ocigledno je |
@LA-2A
Ja probao, nego mi je privikavanje teze islo u pocetku i batalio... A sto se tice kraduckanja, manje vise svi kraduckaju fore... Eto npr gore pomenuti Logic se rekao bih nakraduckao kao lud. Kao da je bitno :) Bas mi se svidjela ta nova verzija Logica, da imam mac, probao bih ga kao 'go to' DAW. |
Quote:
|
Quote:
|
Izgleda lijepo,eh sad da li vrijedi update sa Cubase 7.5 na pro 9 verziju?
Update je 249,99 dolara?:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:59 AM. |