Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   The Distressor vst!!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=48488)

Mogli 29-10-2016 10:54 AM

Re: The Distressor vst!!!!

Nema razlike u zvuku. I ja sam počeo u sebe da sumnjam dok se nije Avax javio...

awacs 29-10-2016 11:48 AM

Quote:

Originally Posted by Mogli (Post 372380)
Nema razlike u zvuku. I ja sam počeo u sebe da sumnjam dok se nije Avax javio...

Heh, dobro, moja sumnja u sebe je bila provocirana malko izmenjenim stanjem svesti :wink: (upadne čovek nekad u paranoju, šta ćeš), ali mi je taj slučaj i dalje zanimljiv sa sociološke strane. Zato sam i pomenuo carevo novo odelo. Mislim, dovoljno je da neko ima nominacije za Gremi, platinaste ploče i da je radio sa Stivom Vajem, pa da se svaka njegova uzima bez rezerve. U nekom momentu mi je prošlo kroz glavu ono što je Arthur pomenuo, da se radi o nekakvom sociološkom eksperimentu ili društvenoj igri za koju nisam čuo, pa joj i ne poznajem pravila.

Pozdrav,

Vasa

tajna92 30-10-2016 02:05 PM

Ja sam negde skoro pisao "da mi se cini" da mnoge firme kad izbace neki novi model vst-a(eq, comp, efx), u stvari samo menjaju skin a "ispod haube" sve isto...

Mozda i gresim....

LAMPASH 30-10-2016 04:54 PM

.......

spartakus 30-10-2016 11:05 PM

Pa ima takvih slucajeva tajna ali sve zavisi od proizvodjaca.Kompanija koja ne prestaje da me odushevljava je i dalje iZotope.

awacs 02-11-2016 04:58 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 372366)
pa napišti ti njima lepo u komentaru da ič to ne čuješ i da je pogrešan Buss išao u snimak, možda te zaposle, možda je mamac ;)

Haha, naravno da su obrisali komentar :thumbsup: A bio je sasvim uljudan, života mi: "Dear Greg, could it be that you routed a wrong buss into the video capture SW? None of your tweaks are actually audible, it sounds like unprocessed tracks are playing over and over again." Ili sam nešto zabrljao sa gramatikom i pravopisom, pa je ispalo nepristojno :)

Pozdrav,

Vasa

alavuk 02-11-2016 06:26 PM

ovo samo 64-bitna pijacna instalacija ili ja nesto haluciniram ? :)

branoy 02-11-2016 08:52 PM

nema vise drug 32, tako i treba samo 64bit sveee!!! za cega drzati 32 bit ? to je proslo pre 5 godina!! ali ovde se jos neki navikavaju. ja kad instal sistem i plugine, ni jedan 32bti osim par starih sto nikad nece ni biti u 64 jer se vise ne proizvode pa moram samo radi njih jbridge

Igor 02-11-2016 09:11 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 372437)
A bio je sasvim uljudan, života mi: "Dear Greg, could it be that you routed a wrong buss into the video capture SW? None of your tweaks are actually audible, it sounds like unprocessed tracks are playing over and over again.

:rotfl::rotfl::rotfl::D

phil.milmax 02-11-2016 10:08 PM

Pa ko ce sad da brise vudeo kad ima lajkova i vjuova. Cuti i vozi :-D Ako bude frka pravimo se mrtvi :-)

Sent from my D6503 using Tapatalk

All times are GMT +1. The time now is 07:04 AM.