![]() |
Quote:
|
Re: Mikadroid - Ou
ja nemam toliko slobodnog prostora na hardu covece , ti svaki kanal od pocetka do kraja ... ne treba to tako ... sibam ti jedan pm
|
Brate ne mogu ja to da secem, to je izvezeno iz fl-a, i mix je radjen i master u studio one-u, mada je i u fl-u uradjeno dosta sto se tice mixa! Ovo su kanali iz studio one-a.
Nemam vremena da se igram vise sa tim projektom, imam hrpu obaveza sto sa mjuzom(pokusavam leba da jedem od tehna, sa acicem radim neke projekte, plus sa svog drugog ili treceg pseudonima frequency movements zavrsavam trake itd) sto sa poslom koji nema veze sa mjuzom itd. Valjda ce jedan projekat upaliti, mada steta ni jedan lejbl ozbiljan nema za industrial heavy techno, a toga imam na pretek! Svi su free, ili ih boli patka da te plate ili da odradis neki zhur. Tako je barem u mom slucaju. |
Ko je skinuo, neka isece za alavuka i neka mu posalje!
Kakav ti to hdd kada nemas 3gb slobodno? :))) |
prepun !
|
Lomljava!
|
Evo ga! :D
Malo sam stereo sliku "sprzio" na kraju, imao problema sa par traka zbog onog "suma" iz originala koji nisam mogao da sklonim k'o covek pa se pogubih sa paral. kompresijom i preslusavanjem :shock:. Sirov, malo "uzi" snimak, ali ako bude bilo potrebe ispolirace se :rolleyes:. <iframe scrolling="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/277797215&auto_play=false&hide_related=false&show_ comments=true&show_user=true&show_reposts=false&vi sual=true" frameborder="no" height="450" width="100%"></iframe> |
Quote:
Samo ne vidim da si okacio link? Ili mi tapatalk ne pokazuje? |
Nije lose, samo malo je trancy :)
|
Quote:
Iskreno, poprilicno tacno, i po komentarima par drugara, meni se ta granica kada radim dosta cesto izgubi zadnjih godina, pa onda posle idem varijantom "sklanjaj elemente koji su zanrovski visak" :ups:. (Mada ne volim da tako sebe ogranicim izuzev ako nije suvi posao u pitanju) |
All times are GMT +1. The time now is 12:14 PM. |