![]() |
Re: Windows 10: Better Audio & MIDI Performance
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
^ c.c.c.c razocharao si me s ovim zadnjim odgovor... :cry:
Google-u => nisam :cool2: Fb => nemam :da: mob => Nokia 3510i (12ta godina!) :D Quote:
|
Izvivnjenje za dupli post al poshto je predhodni bio van priche...
Windows 10 Privacy Agreement ALERT! https://www.youtube.com/watch?v=FK1QnUmrdB8 * iritantan glas bar za moje uvo... Quote:
U testu koji je radjen "Windows 10: Better Audio & MIDI Performance" Win7 imam HDD dok Win8 i Win10 imaju SSD |
Ja imam "mali" problem sa ovom 10kom, NEMAM ZVUK :D
Instalirao sam poslednje drivere (win.8.1) od Terratec karte I Line 6 Toneporta I prc. Toneport upalio zelenu diodu kao da je sve OK, u device manager takodje pise da je sve ok ali ni da zucne :( Tako da ja dizem ruke od ove Bilijeve papazjanije. |
Nemoj da si na kraj srca, daj joj vremena, bice i "vecih" problema samo polako xe xe
@ 17:22 Quote:
Quote:
Shalu na sranu, prochitao sam negde da su pojedinci imali problema sa usb karticama. Pretpostavljam daj ja Line 6 Toneporta usb, i da tu lezi problem... `si probao da instalirash ponovo drajvere za plochu tj usb npr? |
Sto se tice tog dx12 za nas se to ne tice ali gejmeri e za njih je to revolucija..
|
Quote:
Ma probao sam sve i svasta, ne radi mi ni terratec ni Line 6, terratec je PCI karta a L6 Toneport je USB. Mislim da je tu problem oko drivera za plocu, ko zna??? |
Josh je to sveze dajte mu shansu jedno par meseci,osecam da ce biti standard za neko vreme.kaze mi buraz da je za surf ubedljivo najbolji do sada jbem li ga.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:25 PM. |