Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Cubas5 Sends ? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=47350)

awacs 04-05-2015 09:57 AM

Re: Cubas5 Sends ?

... osam, devet, deset.

Quote:

Originally Posted by idvi (Post 365873)
Ja to rešavam na više načina osim slušanjem i gledanjem (u onu zelenu crtu :da:).

Bilo bi lepo i kolegijalno da nam kažeš koji su to načini.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Stručni termini nisu izmišljeni da bi se iko kurčio i ispadao pametan u društvu, nego da bi komunikacija među kolegama bila brža i preciznija. To važi i za automehaničare i za obrađivače zvuka.

Ako, kako kažeš, govoriš četiri jezika ne bi trebalo da ti bude teško da naučiš i par desetina izraza (i njihova značenja). Mislim, posle skoro dvanaest godina boravka na ovom forumu.

idvi 04-05-2015 11:11 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 365895)
... osam, devet, deset.

Bilo bi lepo i kolegijalno da nam ka?e? koji su to na?ini.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Stru?ni termini nisu izmi?ljeni da bi se iko kur?io i ispadao pametan u dru?tvu, nego da bi komunikacija me?u kolegama bila br?a i preciznija. To va?i i za automehani?are i za obra?iva?e zvuka.

Ako, kako ka?e?, govori? ?etiri jezika ne bi trebalo da ti bude te?ko da nau?i? i par desetina izraza (i njihova zna?enja). Mislim, posle skoro dvanaest godina boravka na ovom forumu.

..ja spu?tam loptu ali ne ide i ne ide..a za?to? Dali si svarno (to sad ide tebe ) pro?itao zadnji moj post. NISI. Va?no ti je da napada?. A ja se ispri?ao..da ako neznam poslije 12 godina da se "nau?im" termine a mo?da ih i ne?u pisati..jel to mo?da njesra.
A ?etiri jezika ha ha :rotfl: zar stvarno nisi razumio ?to to pi?e :da: Da govorim Slovenski, Hrvatski,BiH , Srpski abogami i dobro pevam i Makedonski.:):grin:
Pa bar ovi na?i prostori su duhovit narod a Srbi naro?ito (eh dragi ?kalja ..itd)
A ?to se ti?e komunikacije glede glazbe, muzike i te boranije: Ray charles nije imao pojma ?to su note :D (tj. nije znao kako "terminolo?ki" izgledaju).
A onaj ?udni Beethoven lik bio gluh? pa kako ?ovo skladao be?e gluv?8-):da:
Taj na na?em forumu ne bi dobro pro?ao.
Ajde prijatelju da zaboravimo to sve pa vako:
JA PRIZNAJEM..da sam glup i ba? ne i obrazovan i ta ?injenica mi ne daje pravo da se obra?am preko foruma: branoyu,Filipu, Siru, Moglu; Amateru itd. itd...jer bi to slu?ajno mogli pro?itati i awacs, Bockie, mladenstojanovic itd.
ALI chudno mi je da uop?te reguju na takve imbecile kao ja:banghead::)
Pozdrav
i..zasad zatvaram temu:da:

PS.
Sje?am se da lik koji me napade zbog ? i ? (..kao ?to pametujem a neznam gramatiku) a ON pametnjakovi? nema pojima da u SL nema ??.:wink:

awacs 04-05-2015 11:58 AM

Uputio sam ti jednostavnu molbu da nam objasniš kako ti rešavaš to što si sam pomenuo.

Nismo isti, ne razmišljamo na isti način, ne tumačimo duhovitost na isti način, ali očigledno imamo neka zajednička interesovanja. Bolje da se držimo njih nego da kucamo bangheadove i štrcamo žuč naokolo.

Ako sam u svom prvom postu napisao da ne razumem pitanje to nije bilo sa namerom da se sprdam s tobom, već da shvatim o čemu pričaš jer me, pazi sad: zanima. I ako ti imaš pravo da pitaš sve članove, valjda i ja imam pravo da pitam tebe. Ili sam pogrešno protumačio pravilnik foruma.

Pozdrav,

Vasa

Filip_ 04-05-2015 03:06 PM

Quote:

Originally Posted by idvi (Post 365897)
A onaj ?udni Beethoven lik bio gluh? pa kako ?ovo skladao be?e gluv?8-):D

Ovde mora da se napomene bitna razlika, da covek nije od rodjenja gluv (onda zaista ne bi mogao nista da uradi :rolleyes:), nego je u kasnijim godinama polako gubio culo sluha do pred kraj zivota kada je postao potpuno gluv.

Ovo ostalo sto nema veze sa zvukom...ne vredi ovako preko piskaranja...ali mi nije tesko (u nekoj meri, a zavisi i od dana) da odgovorim i na pitanje koje ne sadrzi standardnu terminologiju struke...ako je pitanje iole razumljivo...

idvi 04-05-2015 05:06 PM

Quote:

Originally Posted by Filip_ (Post 365901)
Ovde mora da se napomene bitna razlika, da covek nije od rodjenja gluv (onda zaista ne bi mogao nista da uradi :rolleyes:), nego je u kasnijim godinama polako gubio culo sluha do pred kraj zivota kada je postao potpuno gluv.

Ovo ostalo sto nema veze sa zvukom...ne vredi ovako preko piskaranja...ali mi nije tesko (u nekoj meri, a zavisi i od dana) da odgovorim i na pitanje koje ne sadrzi standardnu terminologiju struke...ako je pitanje iole razumljivo...

..da da upravu si (to je bila samo moja mala "opakost":wink:).Potpuno gluv je postao 1819 a "nagluv" od30 g. ?ivota. Ali potpuno gluv sklada "Missa Solemnis" te IX simfoniju...itd :)
I velikan umro od ciroze jetre??
Samo da nadopunim tvoj post.8-)

awacs 04-05-2015 05:14 PM

U mom kraju ka?u: ?treća ? sreća?. Pa eto, da pitam po treći put: kako ti re?ava? tu situaciju koju si pomenuo?

Pozdrav,

Vasa

idvi 04-05-2015 05:27 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 365904)
U mom kraju ka?u: ?tre?a ? sre?a?. Pa eto, da pitam po tre?i put: kako ti re?ava? tu situaciju koju si pomenuo?

Pozdrav,

Vasa

Nemoj se ljutit ali ne bih vi?e o tome:da:
..jednostavno..da opet ne "lupim ne?to" pa da se opet izlo?im napadima.:wink:
Ali ?to to da ti objasnim? Ako nisi razumeo ni?ta?
U mom kraju ka?u: "vsak ?ist svoj drek":da:
Pozdrav,
Idvi

awacs 04-05-2015 05:51 PM

Quote:

Originally Posted by idvi (Post 365905)
Nemoj se ljutit ali ne bih više o tome:da:
..jednostavno..da opet ne "lupim nešto" pa da se opet izložim napadima.:wink:
Ali što to da ti objasnim? Ako nisi razumeo ništa?

Ne ljutim se, zašto bih se ljutio, naprotiv. Za razliku od Bokija, ja se zabavljam učestvujući u ovoj temi. Što reče jedan engleski šaljivdžija „Život je previše važan da bismo ga uzimali za ozbiljno.” Odgovor koji si mi upravo dao je dovoljno zabavan. Blago nama koji ništa ne razumemo i koji se ne sekiramo. Hvala.

Pozdrav,

Vasa

idvi 04-05-2015 06:15 PM

:thumbsup:
Quote:

Originally Posted by awacs (Post 365906)
Ne ljutim se, za?to bih se ljutio, naprotiv. Za razliku od Bokija, ja se zabavljam u?estvuju?i u ovoj temi. ?to re?e jedan engleski ?aljivd?ija ??ivot je previ?e va?an da bismo ga uzimali za ozbiljno.? Odgovor koji si mi upravo dao je dovoljno zabavan. Blago nama koji ni?ta ne razumemo i koji se ne sekiramo. Hvala.

Pozdrav,

Vasa

Mogli 07-05-2015 01:17 AM

Te?ka su vremena...

All times are GMT +1. The time now is 12:33 PM.