![]() |
Re: Besplatni audio editori
Eh kad se setim pre 10 godina sam i sam proveravao bit2bit verifikaciju unetog i exportovanog fajla u tada popularnom sonaru, kao i Cubaseu (2 pa posle i 3), i koliko se secam, svaki put je rezultat bio bit2bit identican fajl (eventualno da se izuzme prvih par bajtova ukoliko je sempl bio pomeren (ili je rezultat zero-crossinga u editoru).
Dakle, da li si siguran da editor nije dodao samo neki fleg bit, ili nesto slicno, a to je moglo da ti pomeri sempl po duzini (mada bi tada sam rezultat/shum bio dosta veci, nepredvidiv). |
Quote:
-Otvorio fajl (nazovimo ga Fajl1) i kopirao ga (Fajl2); -Otvorio Fajl1 u Wavosaur-u i sačuvao ga kao Fajl1 - WS Save; -Otvorio Fajl2 u Wavosaur-u i sačuvao ga kao Fajl2 - WS Save; -U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Fajl1 i Fajl1 - WS Save; rezultat - ima noise-a; fajl sačuvan kao Noise Uzorak 1; -U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Fajl2 i Fajl2 - WS Save; rezultat - ima noise-a; fajl sačuvan kao Noise Uzorak 2; -U SF-u, uradio 1:1 mix sa invertovanom fazom na jednom semplu koristeći fajlove Noise Uzorak 1 i Noise Uzorak 2; rezultat - mrtva ti?ina (ili, drugačije, noise pattern je isti u oba slučaja). Kao ?to rekoh, ja se nisam mnogo dvoumio po pitanju toga ?ta će ovde da se desi ni pre nego ?to sam probao, a sada .... mislim da rezultat govori za sebe. |
Quote:
|
Quote:
Sa druge strane, ja te gre?ke u?ima nisam primetio, ali da je glupo ? glupo je. Pozdrav, Vasa |
Quote:
?to se tiče prvog .... da, stvarno mi nikada ne bi palo na pamet da u dana?nje vreme, audio editor na dobrom glasu radi ovako ne?to. Quote:
|
dok u usima nema, dobro je!! hahh
|
Hehe...A ?to nema u u?ima - do glave ne dopire!
Branoy udario definiciju modernog zvuka! :D |
:grin:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:40 AM. |