Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Hardverski reverb KOJI?????? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=46584)

mekonin 29-09-2014 02:44 PM

Re: Hardverski reverb KOJI??????

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 361870)
tvoj je crne boje i ima "X" pored broja 20?

Tako je. Takodje ima i XLR balansirane ulaze i izlaze.

awacs 29-09-2014 03:39 PM

Quote:

Originally Posted by Francuz (Post 361854)
Nisam imao prilike da cujem pa ne mogu nista reci mada sam nesta prema firmi Dynacord skeptican bas ih ne gotivim dize mi se dlaka na kozi kad cujem za Dynacord .Vise mi pase Yamaha i TC .Al necu ga dresim mozda ta sprava stvano je ok ko sto rekoh nisam imao prilike da cujem pogledacu po internetu.Hvala na sugestiji !

Ja sam se ba? naradio sa DRP 20 (crnim, bez X) i to je potpuno sasvim ba? odličan reverb. Isto sam bio skeptičan po?to me ime Dynacord asociralo na tezgaro?ke razglase, ALI ? :thumbsup::thumbsup:

Uzgred, dok @mekonin nije pomenuo nisam imao pojma da su na spravama bez X ulazi/izlazi nebalansirani (ako sam dobro razumeo), niti me je zanimalo. To radi jako dobro. Ba? jako dobro.

Pozdrav,

Vasa

Bitch 29-09-2014 05:28 PM

Quote:

Originally Posted by mekonin (Post 361871)
Tako je. Takodje ima i XLR balansirane ulaze i izlaze.

Njam. Pa to je strasno pojeftinilo... Ako neko nadje negde za te pare nek mi javi :) (ako ga sam ne kupi :-p )

alavuk 29-09-2014 06:45 PM

mx 200 <3 :)

BlasterMaster 29-09-2014 08:37 PM

a sta je sa mx300, mx400? mislim, znam da to nije ono sto lexicon moze, ali za reverbe jel mogu da posluze u studijskim uslovima? ja sam samo par puta radio live na mx200 ali to je live a i drugacija je sprava...
da li mogu da se iskoriste i vrede li cimanja da se koriste kao dsp karta, posto imaju kontrolu preko dawa? mislim , verovatno ce vecina reci nije to to, ali valjda su im ubacili u fabrici dobre algoritme da ne budu neko berindzer smece, makar da podseca na lexicon?

Francuz 30-09-2014 11:38 AM

Mogu vam reci da mnogima ce ovo sto je napisano biti od pomoci.Drago mi je sto smo svi dali svoje sugestije jos jednom hvala svima na trudu .8-)

Synclavier 30-09-2014 05:55 PM

Mozda je kasno, ali da se javim...

Odlicnih preporuka je ovde bilo.
Istina, za nesto vise love M3000 ili MPX-1 bi sasvim dobro "seli".

A, u budzetu...

Meni REV-7 radi "za sve pare", posebno na bubnjevima i perkusijama. Za SPX seriju (900,990,1000, 2000 je ti vec iznad budzeta), svaka preporuka, plus sto su to vec i ozbiljne MFX sprave.

Ovo za Dynacord DRP-20(X), zaista nije sala, delim impresije ostalih kolega. 8-)
Inace, nesto ranije i u vreme kada se pojavila ta spava, Dynacord je izbacio jos nekoliko ozbiljnozvucecih sprava (velikih, teskih, robusnih i sto bi se reklo "organic" :wink:). Secam se leslie simulatora (CLS222), mozda i najbolje sprave te vrste ikada (osim mozda PRO-3) i flangera (TAM-21) koji se "slikao" na mnogo snimaka...

Francuz 30-09-2014 06:07 PM

NIkad nije kasno svaki savet je dobro dosao .Jednostavno covek ne moze bas sve spravice da poseduje neko je imao sa odredjenim brojem srecu da se susretne neko ne . Al zato postoji Rumski da podeli svoja iskustva .

All times are GMT +1. The time now is 04:55 PM.