![]() |
Re: PAYPAL Omogucena uplata !
Ja već par godina koristim Visa Electron karticu vezanu za devizni račun (Banca Intesa). Preko Skrill-a (Moneybookers) uspe?no naplaćujem novac od pobeda na raznim dizajnerskim konkursima, a nadam se da će sada uz PayPal mogućnosti za zaradu biti neuporedivo veće. U međuvremenu sam malo naučio i da sviram gitaru pa mo?da prodam i neku melodiju. :grin:
|
1 Attachment(s)
Krajem septembra sam probao da dodam Intesa Visa Internet karticu na PP. Povučeno par dolara sa kartice na PP bez problema ali nazad u Srbiju ne, tako da verifikacija nije pro?la i blokira?e mi PP i za slanje i za primanje novca. Verifikujem novu Virt. Visa karticu i prođe bez problema, ujedno se i PP nalog odblokirao za slanje i primanje. Da napomenem da je nalog na BiH. PP mi po njihovom default-u stavi tu novu na 'automatic transfers' pa čak iako sam drugu karticu stavio kao primarnu, PP je 1. okt. prebacio sitni? na ovu koja je označena kao 'automatic transfers'. Koliko vidim nikakva provizija nije naplaćena od strane PP-a. Pročitao sam u 'Policy updates', čini mi se iz avgusta ove godine, da su pustili 'Automatic transfers' za BiH.
Iako imam verifikovani premium nalog, gledajući Ivanov print screen, nemam opciju 'Add funds' ?!?! 'Withdraw daily limit' mi je 500$. Ako stvarno puste za par dana... premija!!! Javite kad nekom prođe verifikacija (<--->) devizne Visa kartice iz Srbije. pozdrav Du?an |
Jel neko primio pare preko paypala? Ja imam opciju request money ali pise da to za Srbiju jos uvek ne vazi, pa sto ovo moje prvo pitanje
|
Koliko ja znam za sada ne moze. Javite kad bude bilo novosti :D
|
Ko nije video - nista od PayPal uplata..uknuli posle 3 dana !
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=912605 Kazu nije dozvoljeno po nasem zakonu... |
Zna li neko radi li u CG? :)
|
Quote:
Otud ovakav sjajan prosperitet i napredak.Nije to samo palo sa neba!!! |
A dosta je i bilo - 3 dana...:banghead:
?ta, koji moj, ima da primate pare iz tih inostranstava?! /?/ |
Dezinformacija
LINK Takodje i iz Paypal-a su potvrdili da je ovo dezinformacija Neko se opasno zajebava sa svima nama.. tj.zajebavamo sami sebe |
Problem je izgleda valuta nasa...ili da nam zvanicna valuta bude evro :rolleyes: ili ovi nasi da promene zakon, sto ce ici brzinom "lepo, znas kako" :(...eh gde ja zivim...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:06 PM. |