![]() |
Re: Kick u drum grupu ili odvojeno?
Quote:
|
Ja sam dugo trazio zeljeni kik.I na sve nacine sam ga pokusao dobiti,i iz abletonovog internog puka,i raznim drum vst sekcijama,i grupama i narucivao ga iz Japana (:D) i sta sve ne ...
ali salu na stranu,moje iskustvo,se podudara sa ovime sto smo rekli do sad,da nema pravila.Ja sam dosao do pribliznog udarca za moj stil (deep house/progressive/techno) i on se sadrzao u nekoliko leyera najbolje odabranih gotovih samplova koji su mi odgovarali. Onda obrada,EQ (uvjek podebljavanje fundamentalne frekvencije izmedju 50-150Hz) / Fab Filter / Transient Designer Onda ide saradnja sa baslajnom u side-chaine sekciji itd,itd ... Sad ih imam nekih 7,8 i u veliki broj slucajeva imam resenja,uz malo obrade,dobijam to sto mi treba,iako naglasavam da jos nije to to,jos trazim tu dobitnu kombinaciju ;) Evo ti ovdje poslusaj taj kik,kako ti se cini,jel nesto slcno hoces? <iframe width="854" height="510" src="//www.youtube.com/embed/z5PZ7bNu9XY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Dobar ti je kik,neshto slicno sam napravio sa izzmbazism i fm 8.nego najludja stvar stvar mi je kada stavish revb i nashtelujesh ga da ostavlja rep(ali jako kratak mora biti,inace zajeb totalni),preko toga 2linije basa(jedna za midl druga za low,sa eq koji sece i pravi rupu od 48 do 59).i naravno na vrh lanca sidechain.i dobijesh zvuk pps projecta,sirova kikcina sa masivnom bascinom koja pokrece tela i baca u trans..(i onda zeka opali dabra po ledjima i pita pa sto cak noris nije glumio u placenicima 3,pa kaze dabar nije mogao da stane u ekran)
|
Quote:
|
Sve je to stvar navike,svako drugacije pristupa i posmatra na celu stvar.radish onako kako mislish da je najbolje.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:52 PM. |