![]() |
Re: Cubase i direkt monitoring
Quote:
|
pa u control panel-u saffira isključiš monitoring skroz...kapiram da je u pitanju samo MUTE na tom input kanalu...onda u Cubase uključi sa tim da ćeš tu imati latenciju dok u prvoj opciji ide direkt bez kašnjenja
|
Mislim da bi trebao zamjeniti zvučni karticu za prosonus 22vsl ? sa tim bi rije?io svoj problem :/
|
nemoj odustajati (:
http://i61.tinypic.com/311ma9e.jpg nisam 100% siguran da ću potrefiti po?to je slaba rezolucija tvoje fotke ali:
|
Quote:
|
Ako ne mozes primijetiti a ne znas dal je ima samp pici i ne obaziri se.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Dok sam malo radio i isprobavo latenciju opazio sam neki ?um koji mi PC stvara prilikom pokreta mi?a, i sve ?to vi?e dodajem VST-ova sve je jače i jače ???
|
Quote:
|
Reko da ne otvaram novi thread, da postavim ovde pitanje.
Jel neko mozda zna sta treba da se podesi da bi se metronom (click) cuo i preko spdif outa (prekog kojeg mi je povezan glavni par monitora sa digitalnom koekcijom). Do sada kad pocinjem da radim postavku aranzmana uvek sam radio na drugim monitorima koji su povezani sa karticom preko main outa, i tu sve radi kako treba, e sad kad sam hteo da zapocnem rad sa ovim koji su na digitalnom izlazu iz kartice, javlja se problem da se ne cuje click, a sve ostalo najnormalnije radi (svaka traka, itd)...pretpostavljam da ima negde u podesavanjima... Moze tamo u device conection /studio i tu se podesi spdif kao monitor 2, medjutim onda mi se pojaca signal, kao da se nesto duplirano cuje..pa ima li drugog resenja |
All times are GMT +1. The time now is 12:32 PM. |