![]() |
Re: Dizajn studija i pregradni zid
Ne bi ga smio izbijat, jer to nije moj prostor, ja sam pod ugovorom tu. treba mi drugo rjesenje ? jeli mogu vunom i rigipsom ?
|
Mo?e? ga probati popuniti sa full tvrdom vunom, ali ako je prozor star i u sali je graja, ne garantiram za uspjeh potpune izolacije od iste ...
Sent from Predator's phone |
Ma i ne koristi se ta sala bas puno tako da mi to neće praviti problem, znači kad zatvorim prozor ?ta mi prepporučuje? da navučem na zidove da mogu to preko vikenda uraditi ?
|
Nivelit ili od knaufa za ravnanje ploča koji je skuplji, ali se puno lak?e obrađuje ..
A plafon ? jeli isto sve ide ?
|
Dru?e nivelin se radi za pod ??? koliko sam mogo pročitat ?
|
Quote:
|
Quote:
E dobro o tom po tom već hajmo malo o akustici prostora. ?ta mi je sve potrebno ? gdje bi i ?ta postavljao ??
|
Po?to se ne misli? baviti profesionalno sa ovim đobom, lreporučam da prvo unese? monitore u taj prostor i nađe? si sweet spot, ?to bi bilo najpametnije napraviti sa mjernim micom, no ako ga nema?, mo?e? to i na uho onak otprilike ... onda napravi? cloud iznad sweet spota, absorbere za prve refleksije, pa po cijeloj du?ini prostorije, te Superchunks u sve kuteve ...
Ja sam cloudove stavio skoro preko cijeloga stropa, jedan iznad sweet spota, a drugi iznad pjevača. Uostalom, ima? na sticky-ju, "DIY control room i vocal booth", pa prolistaj kako sam ja to radio ... Ako planira? napraviti studio za dva tjedna, odustani odmah, jer to se da iz esti u tom vremenu jedino ako ima? ergelu ljudi za sobom koji će to napraviti, a ovako listaj sticky-je, upoznaj se sa materijom kojom misli? raditi, pa ponovo skiciraj, ali unesi točne dimenzije (kao recimo od zida do prozora te sale, vrata od zida itd.) i brate slikaj malo taj prostor da se vidi o čemu je točno riječ ... Kakav ti je pod? Sent from Predator's phone |
All times are GMT +1. The time now is 03:39 AM. |