![]() |
Re: Oprema Za Ozbiljnog Pocetnika
Quote:
KRK Rokit Powered RP6 G3-210? KRK Rokit Powered RP8 G2-230? Dosta su hvaljeni monitori od KRK, i par ko?ta 400?+. Imaju oni i monitore koji ko?taju 1000? par. Ali na nekoliko mjesta sam vidio da ljudi daju preporuke za ove KRK modele koje sam ja naveo. I po internetu vidim da ih dosta hvale. |
Quote:
Dok sam radio u trgovini, prodao sam gomilu...doduše tad je bila samo G2... A tamo sam pričao o tome šta ja mislim, i o izboru oslonca slušanja...! I dalje ostajem pri stavu da ako je krajnji cih kvalitetno slušanje, izbor budu sluške u tom budžetu. |
Quote:
Smijem pitati koje? Da li poseban amp za njih ili ih tjera? na zvučnoj? Tnx, :grin: ... |
I mene insteresuje ovo sto pita Eomsy! Treba li i predpojacalo za slusalice pored zvucne karte M-Audio Profire 610?
|
Joj...uh...ma ima na svakom drugom mom postu koje su...:D
Aj zvirnite, namerno malo izbegavam...:wink: Teram ih na Sony MDS-JE530 koji je nakačen na integrušu preko coax digital... Koštao me je krvavih 20e...:D...i ima opak preamp za sluške. A kad snimam, radim, onda regularno sa Onyx 1640... Quote:
|
po?etnik u elektronskoj glazbi? posudi tatin laptop i skini krekirani ableton live... bit ?e ti dosta za po?etak... i previ?e:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Kapiram. Posto ja imam Casio CTK2000 klavijaturu nasao sam na netu da ona moze da bude midi kontroler u Ableton Liveu. Tako cu poceti, pa ako bude islo onda cu kupiti prave sprave. Da ne trosim novac bezveze...Kupicu jedino Sennheiser slusalice! ;)
|
Quote:
btw, samo da napomenem, ja i ako ne koristim slusalice velike omaze povezao sam ih preko preampa za slusalice, samo zbog veceg broja razvodnika stim i slusalica, i zbog kontrole solo, mute, left,right... razliku u zvuku bar ja nesto ne primecujem osetnu, ali u jacini normalno, sad distorzija zvuka na vecim jacinama zavisi od kvaliteta eventualno i cene preampa.. |
All times are GMT +1. The time now is 03:29 AM. |