![]() |
Re: Nikola Vranjković @Underground Sound Factory
Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Ispravka, sad vidim da je miksao poslednji album BO (sniman kod Marka). |
Mislim da je bio samo snimatelj na albumima, osim na poslednjem, "Ako imaš s'kim i gde" iz 2003će, gde je radio sve sam, čak i snimio pola bass-gitare za album. Taj album nije sniman kod mene :da:, tad sam ja tek kretao sa kuvanjem kafa i motanjem kablova u studiju Free-Zone (studio Rođe Multimedia na Karaburmi koji je bio kao naslednik stare Akademije). Ostalo mislim da je mixao i producirao Aca Radosavljević, jedan super čika kojih je 90tih važio za ozbiljnog producenta, a koji je posle otišao i iz zemlje i iz posla.
|
E, ja ne?to pobrkao oko studija, ali ti si potpisan na tom poslednjem albumu kao snimatelj, a ne kao motač kablova i kafe kuvar. Nikola pak nigde nije potpisan kao snimatelj, nego kao autor, a na poslednjem albumu kao miks efendija. Bar tako ka?u www.discogs.com i www.block-out.com.
Pozdrav, Vasa |
http://www.discogs.com/Block-Out-Ako...elease/1547673
pi?e lepo producer :) A čak je i Sa?a Janković potpisan kao mixad?ija :) Ja sam svoj kredits tu ponajvi?e zaslu?io brzinom skontavanja SuperTrue programa za automatizaciju Amekove "Big by Langley" mixete, i isto tako brzog skontavanja rukovanja OTARI R.A.D.A.R snimača, koje su Nikoli ipak bile prilično dobrodo?le u radu na tom albumu . :) To je inače moj prvi oficijelni potpis u karijeri :ups: |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
evo i ostatka sessiona :
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/wqNtOshUSVA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/IhQjH5NuaC8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/VoeexuiZkvA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
All times are GMT +1. The time now is 12:12 AM. |