![]() |
Re: koji OS X za novi logic?
Eto drug Milos rjesi sve ;) ...
|
nema baa ,ljudine!:D to se ceni i postuje!! evo skida logic ono sto je rekao 2gb, dok zavrsi probacu taj instal, i to je to, hvala hvalaa
|
Quote:
|
Javi kako ti se cini novi Logic, bas me interesuje da li samo Ogi i ja tripujemo :D
|
hocu :)
|
milose nece ,, jbt, sta cu sad, bio sve sredio, radilo nema sta, i logic skinuo svoje,odradio, usao u njeg, vidim sve radi, izadjem, rekoh e sad jos da odradim boot, instaliram onaj tvoj, i restartujem.
pojavi se boot obican, na njemu samo osx i dole nesto da upises pa u opcije, krenu sistem da vrti, dodje muzicka karta brzo vidim plava svetlost, i nist vrti 5 minuta i nist, restartujem opet, isto samo vrti i nist sta sad? :D msm da se verovatno popravit il mi je sve iz pocetka:( |
svaka cast kako ti se da, da se smaras toliko oko toga..ja sam izgubio volju za zivotom samo citajuci sta sve uradiste....
jel ti BAS treba toliko.?:confused: |
mene mrzi da se prebacim na 7-icu u smislu dal ce mi raditi plug-ovi neki i sl ... a ne da se bakcem sa osx-om ... ako ides na osx idi skroz , ionako sad imas iste plagove i za jedne i za druge
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Probaj ponovo preko usba...znaci prvo butujes USB pa iz njega kao i do sada...
Ja rekoh da ce ti mozda bootloader smrsiti racuna :( |
All times are GMT +1. The time now is 09:21 AM. |