![]() |
Re: Moja Zemlja vs Ljubi Zemlju Brale
Quote:
Što se tiče priče o plagijatima/uticajima, evo ti jedan lep primer. Veliki hit "Knocking On Heaven's Door" mnogo liči na par godina ranije snimljenu "Helpless". Umesto da zbog toga ratuju na sudu, Jang i Dilan su svirali obe pesme zajedno. |
@znak
Ocigledno se ne bavis komponovanjem svojih pesama, i zato ne mozes da shvatis sta to znaci. Iz tog razloga ti ne zameram. |
Quote:
|
Knocking on helpless door.
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dule Svilokos je u svojim postovima vrlo precizno objasnio kako stvari stoje (tj. da se ne radi o plagijatu), i ?ta bi eventualno mogao da uradi? (da konsultuje? nekoga ko se bavi za?titom autorskih prava). Svaka dalja prepiska je tipičan forumski prazan hod i turiranje ma?ine na semaforu. Dakle, ili uradi ne?to (makar da umiri? savest), ili batali sekiraciju i uzmi pamet u glavu za sledeći put. I ?tedi gorivo :) Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Napet sam ja već par decenija. ?to rekao moj kum Delča: ?Ko ovde do sada nije poludeo taj stvarno nije normalan?.
Pozdrav, Vasa |
Quote:
A drugo, nevezano sa tim, nikako da te pitam, kako te ne smara da se stalno potpisujes sa onim tvojim Pozdrav, Vasa ...Mislim, zar ti nije jednostavnije to staviti kao signature :grin: |
All times are GMT +1. The time now is 02:57 PM. |