Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   ProTools 10.3.5 KillerBugs v2 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44464)

MUzzY 30-07-2013 04:27 PM

Re: ProTools 10.3.5 KillerBugs v2

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 348913)
A gde je pecat? :)

:D
Na PT licenci :D

Everbeatz 01-08-2013 08:10 PM

Quote:

Originally Posted by Sky Net (Post 348927)
Do sada koliko sam naucio, mnogo je tesko ITB zvuk uciniti upravo takvim, skupim, tu upravo radi hardwer i outboard, i opet ispada da se na kraju, oko DAW-a lome koplja bezveze, jer je on samo jedna prolazna stvar u lancu. Za mene kao mene, sound moze biti los, dobar, odlican i ''skup''. Izmedju zadnje dvoje velika je razlika, a to smo mi, i zapad..A malo, jako malo je skupog zvuka na Balkanu, a puno odlicnog..eto valjda je bar neko shvatio o cemu ja uopste govorim.

Da, ali to ('skup' sound kako ga zoves), nema veze ni sa kakvom opremom..

Pored toga:
- "ITB zvuk" ne postoji kao kategorija
- "digital zvuk" ne postoji kao kategorija
- forsiranje hardvera kao primarnog u postizanju 'skupog zvuka' je mit i odlicna marketinska fora koja 'radi' vec jedno 15ak godina
- outboard tj hardware processing je superioriniji - je mit i odlicna marketinska fora koja 'radi' vec jedno 15ak godina
- 'skup zvuk' u odnosu na samu muziku tj pesmu/song je bitniji - je mit i zaludjivanje kojim se opterecujemo mi koji se bavimo ovim puno detaljnije od publike tj fanova koje boli qrac na cemi je nesto radjeno

psionic 02-08-2013 11:11 PM

Intenzivan edit...uh...

Diskusija o temi je ok, dok god ne postane "vruce"... Nameravam da moderiram ovaj podforum u tom pravcu i ne smeta mi da se raspravlja argumentovano i civilizovano.

B(y)T(he)W(ay) - tema je ProTools 10.3.5 KillerBugs v2 a ne PT vs Cubase...

Sky Net 03-08-2013 01:01 PM

Meni se danas ''pokvario'' 10.3.0..usao da nesto pogledam, i jednostavno poceo da smrzava, jednom na startup-u, jednom pri podizanju Xpanda, i jednom otvorio prazan projekat, i jednostavno smrznuo..dovoljno da mu kazem see you in recycle bin :banghead:
Edit:
maloprije sam uradio repatch, rekoh da probam..i opet radi, pa vidjecemo do kad.

Jan 16-08-2013 03:42 PM

Meni ovaj narodni Pro Tools naprsno prestao da radi, a radio je mesecima, kad ga startujem, kaze mi da nemam ilock i nece ni da se startuje

psionic 16-08-2013 07:01 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 349328)
Meni ovaj narodni Pro Tools naprsno prestao da radi, a radio je mesecima, kad ga startujem, kaze mi da nemam ilock i nece ni da se startuje

Neki timebomb verovatno...

Jan 16-08-2013 09:05 PM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 349335)
Neki timebomb verovatno...

Probao sam i da repatch-ujem i mrk

Igor 19-08-2013 08:40 PM

Dale čike bonu da joj se oseti slast, pa sada, po?to se ciljnoj grupi svidela, a nema je vi?e, da se malo porazmisli i o kupovni, a?

Piraterija je idealno sredstvo pomoću kojeg se stvaraju određene navike, a onda se te navike kanali?u ka proizvodu, po?to se, je li, nema vremena za čekanje nove verzije jednog te istog eksperimenta. :D

psionic 20-08-2013 03:08 AM

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 349378)
Dale čike bonu da joj se oseti slast, pa sada, po?to se ciljnoj grupi svidela, a nema je vi?e, da se malo porazmisli i o kupovni, a?

Piraterija je idealno sredstvo pomoću kojeg se stvaraju određene navike, a onda se te navike kanali?u ka proizvodu, po?to se, je li, nema vremena za čekanje nove verzije jednog te istog eksperimenta. :D

Pa tako nekako... U ljudskoj prirodi je da se prilagodjava... To bi bilo samo prilagodjavanje na nemogucnost da se zaustavi piraterija - ako ne mozes da ih pobedis - pridruzi im se...

puRe 20-08-2013 11:15 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 349328)

Kakav error dobijas? Koliko je vremena proslo od instalacije?

All times are GMT +1. The time now is 07:38 PM.