Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Produkcija Elektronske Muzike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Beatport top 100 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44418)

frag 20-07-2013 06:33 PM

Re: Beatport top 100

Nema razloga da te to potresa.

Sad su neki dali po 3000 evra za separe za Cecin nastup u Budvi... Evo kako oni ocenjuju Cecinu muziku i nastupe:

Energija - 5
Dinamika - 5
Ideja - 5
Tema - 5
Emocija - 5
Produkcija - 5

Odlican je track koji si postavio, za svoj stil, ali neki clanovi foruma a vecina Cecinih fanova bi rekli da je suvise monoton i da uspavljuje.

Sta ces da radis, da ih poubijas?

Inace, dobar ti je sound, samo napred 8-)

AudioStorm 20-07-2013 09:06 PM

Hehe,na tragu sam da otkljucam najvecu tajnu covjecanstva :D

Dobro brate,ali kako moze da uspava nekog muzika koja ide brzinom duplom od ljudskog pulsa ??

Parafrazirao si me sa ocjenama,sa Cecom,sto bih na neki lucidan nacin i mogao da se slozim ali za ovo o cemu pricamo u cijeloj temi je rekao bih malo nedokucivo :confused:

Quote:

Originally Posted by frag (Post 348642)
Odlican je track koji si postavio, za svoj stil, ali neki clanovi foruma a vecina Cecinih fanova bi rekli da je suvise monoton i da uspavljuje.

Pa koji su to nervni sistemi koje uspavljuje ovakav vibe ???
Kad uporedimo sa tehnicke strane trekove iz prvih 10 BP i ovaj trek koji sam ja postavio ne mozemo da sudimo dvostrukim arsinom.
Dakle sto je najvaznije za dance,obje strane imaju skoro iste Bpm-ove !

I sad,one sa top liste drmaju na zurkama,a ove sto ja favorizujem uspavljaju :shock::confused:

Kako to ?

Da ne govorim o bogatstvu tekstura,harmonija,padova,bass groove,melodija,cega su apsolutno lisene trake sa top 10,a ove "moje" ga imaju u izobilju i sad prve cepaju publiku a ove druge uspavaljuju ??

A da nije do publike ?:D

silicon science 20-07-2013 09:29 PM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 348645)
Hehe,na tragu sam da otkljucam najvecu tajnu covjecanstva :D

Dobro brate,ali kako moze da uspava nekog muzika koja ide brzinom duplom od ljudskog pulsa ??

Parafrazirao si me sa ocjenama,sa Cecom,sto bih na neki lucidan nacin i mogao da se slozim ali za ovo o cemu pricamo u cijeloj temi je rekao bih malo nedokucivo :confused:

Pa koji su to nervni sistemi koje uspavljuje ovakav vibe ???
Kad uporedimo sa tehnicke strane trekove iz prvih 10 BP i ovaj trek koji sam ja postavio ne mozemo da sudimo dvostrukim arsinom.
Dakle sto je najvaznije za dance,obje strane imaju skoro iste Bpm-ove !

I sad,one sa top liste drmaju na zurkama,a ove sto ja favorizujem uspavljaju :shock::confused:

Kako to ?

Da ne govorim o bogatstvu tekstura,harmonija,padova,bass groove,melodija,cega su apsolutno lisene trake sa top 10,a ove "moje" ga imaju u izobilju i sad prve cepaju publiku a ove druge uspavaljuju ??

A da nije do publike ?:D

I ja sam malo zevnuo, posle 4 minuta. Za moj ukus je suvise prosecno, bas nista narocito. Da se ne lazemo, apsolutno mi vise prija od te mutantske muzike sa tih prvih mesta top lista itd, jer ta vrsta "nabrijanosti" me ne radi. Zaebano je to sto zelis svoju emociju i muzicki dozivljaj da projektujes na druge u ovo doba rastrojenosti i informatickog "smearing-a", i to jos na forumu :wink: Ja te kapiram sto posto i saosecam..

AudioStorm 20-07-2013 09:44 PM

Hehe,zahvaljujem buraz :grin:
Nas dva brata oba ratujemo :rotfl:

Predajem se .../?/

:kesa:

silicon science 21-07-2013 12:30 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 348648)
Hehe,zahvaljujem buraz :grin:
Nas dva brata oba ratujemo :rotfl:

Predajem se .../?/

:kesa:

Bice bolje za 200 godina, bez brige :wink: samo da bude chukun unuchadi da to amenuju

Filip_ 22-07-2013 07:30 PM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 348624)
Ajde jedan primjer da dam.Odsjekao sam jedan trek iz Hernanovog seta,to je njegov mjesecni podcast koji ide 4 puta mjesecno,i da vam pustim da cujete.

Ovo je magicno. Bez puno "peripetija", a prija i nema monotonije. (moje misljenje)

Ono iz prvog posta je...tuc/muc...jedino sto je sigurno je da je to danas popularno i slusano...sto ne znaci da je obavezno i dobro i da ima neku tezinu muzickog dela :D.

Taj Beatport top chart odavno ne posecujem, niti klikcem na numere na njemu. Zadnje 2 godine nista se nije naslo na mom hard disku za slusanje muzike da je iz tih muz. pravaca. Cak i ranije, retko cemu od elektronike dozvolim da predje na moj komad tvrdog diska. Kad se slusa elektronika 90% muzike pustam period od oko 1990-2005. bio to drumbass ili techno.

All times are GMT +1. The time now is 09:47 PM.