![]() |
Re: aj poslushajte svaki komentar dobrodoshao
Ako moze neki komentar,posle dosta vremena uspeo sam da nabavim normalne zvucnike pa me zanima vash komentar.samo je sila radjena u cubasu ostalo je ableton..
|
Trag i Lake bi mogle biti i u nekoj brzoj verziji (moje misljenje).
Low Sq Night Reload 2 mi je do jaja i rado bih je slusao na nekoj zurci. Sila mi ima vibe dobar, ali mi je malo prenaglasena perc. drum sekcija, malo bih izdvojio melodiju po nivou od ostalog...btw dosta se "zvucno" razlikuje tvoj rad na Cubase-u i Ableton-u, nekako mi rad u Ableton-u ima vise konkretnog zvuka, manje muljanja, po cujnosti i produkciji je blisko onom sto se danas i trazi...(mislim na dobre strane potrazivanja). Ostalo je stvar ukusa...da li se nekom dopada ili ne. Sad poslusah na Altec 2.1 solidnom sistemu...jako fino se cuje...bass ne gruva preko granice iako woofer radi na finoj jacini. |
Meni ovo super. Nemam zamerki :)
|
|
|
Odlicno zvuci. koje si instrumente koristio?
|
Kombinacija rob papen blue,korg legacy,pro 53 i fm 7.nego nije vishe od 5h po projektu utrosheno pa nije bash sve tako utegnuto kao shto treba ali radim na tome..
|
|
Preslusah na 2.1 Logitech multimedija zvucnicima pa onda na kontrol monitoru K+Hummel malom (mrzi me da otpakujem monitore, spakovao sam ih do Nove godine zbog trenutnog posla :( )...mozda bass malo utegnuti, gornji se dobro cuju (tonovi kod bass-a), oni dublji tonovi nisu cujni toliko iako "drmaju"...mozda igranja kompresorom jos malo i/ili odseci ono ispod 40-50Hz?
Treba baciti pogled i na waveform prilikom tih zahvata, ovo vise ovako napamet dadoh predlog za bass. Zanimljva/dobra ambijent stvar...jos da se aranzmanski dovrsi :), kontam da je ovo samo demo od 3 minuta. |
ma samo da sam se reshio one bede od zvucnika,nema nishta zajebanije nego na njima praviti elektroniku.a da sad imamo iste monitore ako nisi u medju vremenu zamenio..ovo je nastalo pre 6meseci..
|
All times are GMT +1. The time now is 07:02 AM. |