Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Powercore autorizacija pluginova? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44274)

STUDIOTON 02-07-2013 09:19 AM

Vidim na tc-now vratili stare cene ali i dalje moze da se pazari?? Sta je sad? Nema povlacenja?

Dexxy 02-07-2013 10:11 AM

Ja nikako da dobijem autoruzaciju juce ceo dan...prijavljuje neku gresku a primili novac.

Dear TC Electronic customer,

An error occurred while generating your personalized copy of Virus Multi DSP. This could be due to a high volume of requests. We suggest you try again in a few minutes. If this problem persists, please contact us via TC SUPPORT INTERACTIVE from the TC Electronic website www.tcelectronic.com.

Best Regards!
The TC Electronic Team

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

TOSHO 02-07-2013 11:37 AM

Re: Powercore autorizacija pluginova?

Nisu vratili stare cijene! Maknuli su pluginove za powercore. U prodaji su samo pluginovi za Pro Tools HD

OFF 02-07-2013 12:04 PM

oprezno, meni su dva puta naplatili nonlin, sad cekam novac nazad

STUDIOTON 02-07-2013 12:48 PM

ja malopre kad sam gledao i dalje su mogli da se kupe po starim cenama.. ali sad vidim da su skinuli

Dexxy 02-07-2013 04:41 PM

Sad sam poslao na tc support u vezi problema sa aktivacijom...cekam...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Nocni-Ekspres 02-07-2013 04:47 PM

Ja se nadam da ce da ti se jave.Sacuvaj boze sta se desava posaljes i posle nema ni pare niti pluginovi.Ufff

STUDIOTON 02-07-2013 06:38 PM

ja sam skoro malo "caskao" za njima .. i javljali su se, tj.odgovarali ..

i dalje mi je nepoznato, meni ali citam i drugima, zbog cega su pre svega ukinuli hardver(powercore) i to vrlo brzo posle izbacivanja zadnjeg x8 .. nerazumljivo .. a sada i kupovinu softa .. ko moze da garantuje posle svega da ce i accounti opstati u buducnosti ..

Pogotovu sto je poco jedna od vrlo kljucnih alata mnogih studija .. za neke pluginove jednostavno nema zamene jos uvek :( ili su jednostavno shvatili da im niko ne kupuje system 6000 MKII zahvaljujuci Powercore-u i resili su da sami sebe "ugase" .. drugacije se ne moze objasniti ovaj njihov korak ..

Nocni-Ekspres 02-07-2013 06:47 PM

Ja mislim nisam siguran,ali da je tc Puko nacisto sa njihovom prizvodom.A mi koju smo kupovali ostacemo zadnja rupa na sviraljki

STUDIOTON 02-07-2013 06:53 PM

Ne bih rekao , jaka je to firma .. i proizvodi su im odlicni .. ali mnogo lutaju .. izbace proizvod .. i posle godinu-dve discontinued :confused: i sve tako .. nesto se desava, ko zna sta ..

All times are GMT +1. The time now is 02:00 AM.