![]() |
Re: Test overhead mikrofona....
Quote:
mislim da gresis.... posle puno godina druzenja sa njim shvatio sam da je to mozda i najuniverzalniji mikrofon koji ne kosta pravo bogatstvo..... bukvalno me nigde ne izneveri.... jedino snimanje vokala u pop produkciji mi sa njim nikako ne ide, ali sve ostalo mi je ok..... stereo par, kako god (xy,ab, ms), kombinacija MS gde je 414 side (osmica), bilo sta od akusticnih instrumenata, elektricne gitare, bubanj (room, oh, hh, pa cak i tomovi..)...... tako da, ako si probao da snimas neke vokale i da ga poredis sa npr Violet amethystom, razumem tvoje razocaranje, ali za vecinu drugih stvari je odlican, posebno u paru |
mnogi moji saradnici i kolege ,medju kojima si i ti, koriste ih vrlo uspesno , i na kraju krajeva za finalan uspeh nije ni bitno, ali ja sto sam imao prilike da se igram bas sa zlatnim, ostavio je losiji utisak na mene od bilo kog drugog mikrofona, jedino sa njim sam imao utisak kao da je losiji pre, i sl... tada nisam imao izbor preampa, ali sam probao i direktno u kartu sa pre ali utisak nisam popravio.. ima on sigurno nesto, ali definitivno sto se meni ne svidja, sto ne znaci da ga necu imati nekada posebno zbog toga sto je popularan i sto ga mnogi instrumentalisti vole, pa kao komercijalni studio za snimanje treba i njega imati ..
|
tacnije, treba imati od svakog mikrofona po stereo par :)
|
ne mora stereo, ali za mene bi bilo dovoljno po komad od svakog :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:48 PM. |