![]() |
Re: sirina snimka, sto kazu vecina kako?
Ja stvarno ne razumem neke ljude ovde ali ajde ... miksanje/mastering i ostalo je delatnost i nauka na kojoj treba da se dosta radi. Na ovom forumu je sve pisalo sve o produkciji i ostalome i ne postoji ni je dan jednostavan nacin da postanes strucnjak preko noci.
Iskreno u poslednje vreme i nema vise nekih zanimljivih postova i malo je poceo ceo ovaj portal da smara. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
gde smara? sve fresh teme !!
|
Za takvu sirinu je potrebna Niki MinaDZ :D
|
da bi se njena sirina dobila od niki minaz mora se stavit malo brasna , teke vegete i zuvar soli , zamutit to i narasce snimak :D ahaa
|
Pa imas i onu foru: podelis na dva kanala taj instrument koji hoces sirok, jedan pan left, drugi pan right, i onda npr. taj desni stavis -5ms i siroko bato :) a ako hoces drugaciju sliku, pomeri ga u napred tih 5ms.
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
hahah to sam radio na tritonu najvise na harmonikama, jest bilo masno :D samo nisam menjao nista, osim kad su terce, i sad imam to u COMBI, al ovde ipak otisao bi mi procesor za te poduhvate, zahtevne vsti vecinom koristim ili napravit par grupa, pa jednu panoramu slat u jednu , drugu u drugu, ima tu vidis mnogo ideja sta i kako,jbg.
|
Kako god tebi shtima :)
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
Quote:
ps. Mika ovaj post nije kontriranje tvome nego sam se samo nadovazao svojom mi?lju. Pozdrav |
Quote:
Pokusas 73 puta, 74 put upali i onda shvatis kako da koristis slicnu tehniku u lepezi situacija.. To i dalje ne znaci da si majstor zanata, ali si za korak blize, malo li je? :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:17 PM. |