Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   wow! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=43679)

Mika Technika 18-03-2013 05:58 PM

Re: wow!

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 343754)
Sto je najbolje, u srbiji malo ko zivi bez tih xalola, bensedina, a o nelegalnim lakim i teskim drogama i da ne pricam... a gornja granica kada se pocinje uzimati (zbog bijede, loseg statusa, nemanja sistema vrijednosti, nemoguce elementarne ekszistencije u poslednjih 20 godina) je sve niza i niza...

Pa to, ali zato me i cudi da on sa tim novcem(ako vec zeli sebe da unistava) to radi sa psyga lekovima.

Mika Technika 18-03-2013 06:01 PM

Quote:

Originally Posted by bubu (Post 343748)
pa dobar je onda jos uvijek. Tu na rumskom ljudi zarade 3 nule pa zavrse na alkoholu. Sta bi bilo da im je jos tolko nula :D

hahaahahahahahahahaahahahaha !!!!!

awacs 18-03-2013 06:03 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 343778)
Pa to, ali zato me i cudi da on sa tim novcem(ako vec zeli sebe da unistava) to radi sa psyga lekovima.

Šta te čudi? I Elvis je vozio pozlaćene Kadilake, pa je opet bio na legalnim drogama. S jedne strane - stvar vaspitanja, sa druge strane - niko neće da te hapsi :wink:

Pozdrav,

Vasa

disco violence 18-03-2013 08:43 PM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 343775)
Sta znam, ja sam odrastao na Juznom Vetru i na Sepulturi, pa nisam merodavan :rotfl:

Brate neces verovati identicna prica.:shock:

HeatMan 18-03-2013 08:44 PM

ne kontam shto ga ljudi ne vole... mali je odlichan pevach, i josh bolji showman.. takodje, znam za momenat kad je slomio nogu na utrchavanju na binu i odradio nastup do kraja sa sve igranjem i pevanjem.. i kad je popio flashu u glavu nastavio je sa nastupom..

dok se time ne mogu pohvaliti ni najvece metal glave..

Mika Technika 18-03-2013 10:06 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 343781)
?ta te čudi? I Elvis je vozio pozlaćene Kadilake, pa je opet bio na legalnim drogama. S jedne strane - stvar vaspitanja, sa druge strane - niko neće da te hapsi :wink:

Pozdrav,

Vasa

Hahhahahhaha ovo za hapsenje :thumbup:

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

DaBear 19-03-2013 07:07 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 343793)
ne kontam shto ga ljudi ne vole... mali je odlichan pevach, i josh bolji showman.. takodje, znam za momenat kad je slomio nogu na utrchavanju na binu i odradio nastup do kraja sa sve igranjem i pevanjem.. i kad je popio flashu u glavu nastavio je sa nastupom..

dok se time ne mogu pohvaliti ni najvece metal glave..

Naravno ! Pravi mali pro !

Mislis "sto ga nasi ljudi (na Rumskom) ne vole ?

yaix 19-03-2013 08:07 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 343802)

Pro i Art nikako ne idu zajedno...to i je problem "industrije" umjetnosti zadnjih 20-tak godina.
Da...mali je pro, odlicno pjeva(ko voli), odlicno plese, zgodnicki je i toliko simpa da je upravo...odvratan i nepodnosljiv.
Cijela karijera je isprogramirana i to kao posao treba cijeniti, ali satrati u korjenu bilo kakvu primisao na umjetnost.

Ponavljam, razumijem da se klinci (pogotovo klinke) pale na muzicke domete JB-a, ali ITKO stariji od 18, a pusi pricu o umjetnosti i "teskim" pocecima...taj ili se zajebava, ili ima problema.

psionic 19-03-2013 09:18 AM

Quote:

Ja iskreno nisam cuo vise od jedne njegove pesme, ne zanima me ni najmanje - samo sam video na gooomili serija ili klipova (narocito klipova) da ga prozivaju u svakoj prilici. Samo negativno o njemu... postao je sinonim za ljigu...

HeatMan 19-03-2013 09:37 AM

Quote:

ne nego ljudi po celom svetu... vishe mi smeta ta mrznja prema njemu i shto ga svuda pominju takozvani "hejteri" nego shto ima milione klinaca koji seku vene na njega

All times are GMT +1. The time now is 02:34 AM.