![]() |
Re: Kontakt 4/5 Library MAKE ITSELF
ha ja sam to onako
save as u kontaktu jer mi treba samo dva instrumenta iz cijelog librarija i spremilo je semplove i ovo ?to je na slici e sad jesam li radio krivo ili je do za?tite librarija ne znam no znam da mi je ovako gotovo neupotrebljiv |
Quote:
U FOLDERU KOJI SI IZABRAO NAPR.: HardcoreBass\EWQL HardcoreBass Library\Instruments STAVI? SLIKU KOJU NAMJERAVA? I PREIMENUJE? U: wallpaper.png REZOLUCIJA TI JE BITNA NAP.: 300X100 JER AKO JE VEĆA A IMA BIJELU ILI CRNU POZADINU ONDA VIDI? TAKO. sAD U PROGRAMU KLM UPI?E? IME KOJE HOĆE?..U LIBRARY FOLDER PUTANJU (gornji primjer) A "WALLAPER IMAGE" OSTAVI PRAZAN I STISNI + GOTOVO FINE... U KONTAKTU POTRA?I? TAJ LIBRARY (AKO NIJE VEĆ TAMO TJ AKO SI ZADAO U POSTAVKAMA TAJ DIR.) http://uploaded.to/file/18i7i363 puno origigi slicica pa skini. Sory na velikim slovima ali bilo je copy..paste. Ovo ?ljaka 100% jer sam poku?avao da ga izblesiram ali nisam uspio osim ono sa velikim slovom.:wink: |
..znam znam da to nije ono ?to tra?i? ali mo?da pomogne..!:D
|
Quote:
dalje ne ide a prvi meni i nije tako bitan jerbo mo?e? lako zapamtiti izbor opcije koji su u stvri linkovi za druge podnivoe ,a tamo su one bitne stavke za pode?avanje |
Re: Problem sa KONTAKTOM
Zdravo drugari,imam instaliran windows 8 x64 u racunaru i kad instaliram Kontakt 5.0.3,ili 5.1 desava mi se svaki dan crash tako da moram svaki dan da ga ponovo instaliram sto me izludjuje.Kad pokrenem Kontakt izbaci mi beli prozorgde pise: Kontakt 5 has encountred a major problem and has been terminated.A crashing file has been created at the following location: C:/User.... -Kontakt5.mini.nicrash.Kad pritisnem OK izbaci mi manji prozorcic gde pise:Importing Kontakt 5 Factory library i onda mu vise ne mogu nista kliktajuci po njemu ,vec samo da ga iskljucim.Kako da resim taj problem?Imam i problem sa ucitavanjem nekih biblioteka u kontakt,probao sam i na Load i na datebase i library i na files i nest nece da ucita a skidao sam neke biblioteke i po 20 i nesto Gb.Kako i taj problem da resim?Hvala puno,unapred!!!
|
zoran simonovic simke jes' to ti? :) lega, javice se vec neko ko zna gde problem, mada ja bi ostao na win7 i dalje, 8 ne gotivim za sad.
|
Ja sam druze,znamo se.Ubacio sam ovaj OS cisto iz znatizelje,mada je slican windows-u 7-ci.Ne znam da li zbog toga Kontakt pravi probleme,mada sam probao da ga instaliram i u compatibile modu i isto se desava.
|
Ima programcic koji se zove START8 za windows 8 da ne izbacuje one prozore pri dizanju sistema,vec se podigne sistem normalono i ide pravo na desktop.Nego me interesuje,kako da resim ova dva moja problema.Nisam ranije koristio kontakt,koristio sam Halion ali je dobar Kontakt i ima dosta boja za njega pa bih ga koristio.Neke biblioteke ne mogu da ucitam,ne znam sto,a i taj crash?
Kad hocu da ucitam te biblioteke,izbacuje mi poruku: This patch is encrypted and cannot be loaded unless the respective library is registered properly ? To mi se desava,npr kod biblioteke Steven Slate Drums Platinum i jos nekih a imaju unutra i .nkc i .nkx fajlovi,folderi,samples,multis,instruments i documentation. |
kontakt u zivotu mi nije pao nikad, sve jedna verzija je radila stabilno, najstabilniji je. ides na add libbrary u njemu, i kad dodas treba u library da ti bude ikonica od stiven slatea, jedino ako nemas pijaca verziju nece ici bez nje.poz druze
|
Kako mislis ``Pijaca verziju``?Native.Instruments.Kontakt.5.v5.1.0.UNLO CKED-R2R -Tu sam instalirao,poslao mi jedan kolega,kaze da radi kod njega na win7.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:45 AM. |