![]() |
Re: stabilnost daw-a te rad sa njima
logic jedini daw koji ne moze na windowsu!! pa i PT moze haha, sto njeg ne naprave da moze na WIN izbrisao bi odma OS X, sam da ne moram prelazit i menjat parametre u biosu itd ., dobro ima i onaj drugi na mac-u motu al nije mi toliko bitan bas.
|
Quote:
A novi MOTU Digital Performer radi i na Windows-u. Osmica dobro izgleda. Bas dobro. |
Quote:
Tražim mu uputstvo za upotrebu, on kaže šta će ti uputstvo za šporet. :banghead: A tamo piše dozvoljena dužina kabla, kad ide monofazna, kad trofazna, kuda kabl sme da prođe i ostale "sitnice". Na kraju sam odbio da mu to povežem tako nakaradno, ima čovek dvoje male dece, ne pada mi na pamet. Sutra dan mu je došao neki rođak i ja ispao grbav, ako ja neću, pravim se pametan, to je šporet, nije to space shuttle... |
ma ok vidim kamo vodi no u biti jedno iskustvo dobio sam odmah na početku tako da i to mogu iskoristiti...:banghead:
no bilo kako bilo ja idem dalje:-) a ovo je ono što sam u dva mjeseca naučio znam da nije bogzna što, nit je vrsta glazbe kakva se sluša na forumima ali https://soundcloud.com/damir2303/demo-x sve programirano i onak od oga na brzaka zmiksano veliki mi je hendikep kaj nemam nekakve solidne monitore nek moram onak sa nekakvim usporedbama sa nekim glazbenim uradcima |
To je isto kao da nema? u?i. :wink:
Uzmi monitore, a DAW je lako pronaći sebi, samo treba malo vremena. Nauči? jedan dobro, onda se malo pmuči? dok ne skapira? i drugi, a posle toga samo par minuta i zna? ih sve, isti je to đavo. :) Inače super ti je ovo... 8-) Ako ba? hoće? neka poređenja, samo ka?i mo?e o tome da se pi?e dosta, samo imaj u vidu sve je to subjektivno... |
Quote:
|
Ne sla?em se, Final Cut Pro je izvrsna platforma, veoma lagan i logičan, budućnost video editinga.
E sad, navika je jak faktor, ali ko se ne prilagođava napretku izumire kao dinosaurusi... |
Quote:
vidio sam na jednom derugom sajtu dečki složili studio al od digitalije ni d dva magnetofona glavni hardovi:banghead: no ako malo pogledam postove urikverc i zbrojim dva i dva vidim da za stadij programiranja , midi editiranja i rada sa vst jedna od boljih solucija ispada cubase a ako krenem dalje izgleda da protools prednjači |
final cut penzija, za mene samo adobe proizvodi broj jedan i za film i efekte,. radim sad u premiere i after zadnje, vrh su.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:57 AM. |