![]() |
Re: Armin van Buren
Quote:
|
Quote:
Poslusah takodje ljude koji sabijaju mikseve u katastrofalnim akustickim uslovima. Vazno je i jedno i drugo. Quote:
Quote:
|
Quote:
Po mom mišljenju, te tri stavke (čovek, mikrofon, preamp) su dovoljne da se nešto nazove "hardverskim OTB radom". I za mene je to smisao "produkcije". To da li će posle neki miksadžija da tura instrumente kroz oluk ili kroz VST je potpuno svejedno. IMHO, jelda. Pozdrav, Vasa |
Quote:
Uostalom sta ja znam :) Ja sam samo akusticar :) Nego, okacih vam Sasku Jankovic .... podrzite devojku ako se vec bavite muzikom |
Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Što se tiče Saške Janković (Đelem, đelem) - FENOMENALNO bi pevala kad ne bi samu sebe terala da glumi pevačicu. |
Quote:
To je onaj faktor koji se uglavnom previdi/preskace/itd, pa ce onda SSL i zidovi outboarda da rese stvar - bar je to ta dogma, more gear!:) |
Quote:
Sve moze, kad znas... drugo - procitaj moj post opet..rekao sam 90% muzike - u ovih 10% spada "ziva" muzika.. ok? a evo, procitah i sve izmedju...opet prezvakavanje ITB / OTB...moze - nemoze... KOGA ZABOLE K***A za TO?? Ako tebi radi tako - navali brate, kidaj, cepaj, miksaj, izdaj muziku, obori svet na noge sa OTB i Rhodesom ili cime vec..?? Kad predjes puno kilometara u muzici i pravoj industriji..skapiraces da je dobar pevac ili svirac i (NAJVAZNIJE) P E S M A - vaznija od svega. Nemogu da se smaram i slusam / citam opet ovakve diskusije/// Sto se tice "mog Skrillex-a' (??) nikad nije bila ideja da se uradi sound-a-like !! Ideja je bila da se uradi remiks pesme u dubstep fazonu, inspirisano njegovim zvukom... Niti mi je taj sound (tad) bio poznat, niti sam uopste u tom fazonu, itd..probao sam da vidim koliko brzo tako nesto moze da se dobije...i ispalo je sasvim OK, ja mislim. Pogotovo sto sam 90% vremena radio na sluskama... (da me nebi ubili komsije!!) I na kraju ..daj postavi nesto..bilo sta da vidimo malo kako ti to miksas..? eh? PS2 - |
Quote:
I nije ceo svet UK. Pogledaj sta se slusa u Spaniji i Italiji. Ili sta se slusa u Rusiji,Turskoj i Kini. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:00 AM. |