![]() |
Re: Pomoć! Spasite me molim vas!
ali ti ispiše ime kanala koji učitava, pa ako se eventualno setiš šta si koristio od plugova na tom kanalu,njih preseli...
|
?ta dr?i? na masteru?
Skloni te sa mastera iz VST foldera pa probaj... |
Resintalacijom naravno ne bi smjelo da moras ponovo instalirati plugine (svi bi trebali ostati netaknuti). Eventualno samo trebas dodati putanje, ako to nisu default vstplugins folderi...
|
koliko se sećam,ni?ta nije na masteru. nije uspelo ni preme?tanje vst foldera. a kad sam ga premestio, krenuo je ludački brzo da ispisuje imena kanala tog projekta ukletog i da ih kao loaduje, ali toliko brzo da ne stignem da vidim nijedno ime i onda je puko.opet. a reinstall? jel ću morati na kraju sve od lugova ponov da instaliram? :confused::(:banghead:
|
Hvala Mihajlo! default mi je folder. Idem sad na jedan reinstall. :sw:
|
Quote:
|
Pa u krajnjem, jebo pluginove, to ćeš pohvatati kad digneš projekat uopšte... Reinstaliraj C5...
Učini nešto...!!!! Aaaaaaa.....:D |
Re: Pomo?! Spasite me molim vas!
ja isti problem imam samo sa hipersonikom, otvaram stare projekte i uvek kad dodje do hipersonika kresuje cubase5 (win7 64) i standalone hipersonik mi ne otvara...probacu sve ove savete, a ako je neko imao bas sa hipersonikom problem nek javi...
|
Reinstalirao i dalje ni?ta. Ovo je jbno te?ak lerma. :banghead:
Idem da probam da pojedinačno deaktiviram jedan po jedan plug... :( |
Marfi me jebe pa rastura...sad na početku učitava određen broj plugova onako jedan po jedan...svaki put kad dignem Cubase. I svaki put kad kliknem update plugin information, i to jebe 10 minuta. Vidim ja da je ova makina zrela za ono što sam najmanje priželjkivao - gaženje windowsa. E sad da pročeprkam ostale teme da vidim jel da prelazim na 7 ili još ne...težak smor. :(
|
All times are GMT +1. The time now is 07:00 AM. |