![]() |
Re: Futa
DaBear de mi reci sta valja s U-110, u mene stoji 5 god, stari to negde uzeo, upalio sam taj dan, reko ko zna valjal to.
|
Quote:
- finger bass - neke strings (koje sam layerovao po 4-5 puta)..valjda neki ensamble patch..? - jedan piano (koji je jako dobro izlazio u miksu...house piano type) mislim da ima i neki brass koji je isto lepo sedi u miksu (opet za old skool house fazon) |
aha znaci par stvari rade opasno!! slusao sam sad onaj mix, odlicno je ono!! nema sta
|
branoy, U220/110 - ako se vec krenulo od folkera - solo boje koje je Tutun koristio jedno vreme (trumpet, sax, organ, saw synth...) su sve direktno sa U220. To ukljucuje razdoblje dok je svirao sa Futom koliko se secam (Ceca, Dragana Mirkovic i ta ekipa).
Ja cuvam jos uvek U220 zbog nekih 10-ak farbi koje su dan danas super u miksu (sto rece DaBear bas, strings, ima tu kojekakvih lepih sintova, zvoncica, itd) |
ahaam, u tutun ubedljivo ima mozda najsladje solo deonice, one synth saw s odlicnim legato portamentom npr baji starije albume, kum mu je itd.. ja skupljam te module, tako kad sta naidje, reko ko zna mozda cu nest vuci sa njih, nek stoje. sve sto uzmem nikad vise ne prodajem. i onako malo para mozes dobiti sad. .ne vredi,.
|
Ja sam jos 1993 godine imao i U110 i U220, ali takav bas kao Futa/Zlaja, nisam imao. Verovatno nisam znao da namestim ton.:rolleyes:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Samo mali dodatak na receno, koristila je ta ekipa obilno i DX7. A ko je i malo znao o editovanju algoritama mogao je da uradi strasne svari!
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
"Pa, oko pola litre, čim se probudim... da "smirim plovak", posle dolivam..."
N. Stefanović "Japanac" |
All times are GMT +1. The time now is 09:50 AM. |