Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Ponovo smo tu! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=42386)

awacs 03-10-2012 10:13 AM

Meni sad sa verzijom 2.3.1 rade i Thanks i PM, čak i Unicode (ČčĆć??Đđ??). Samo se embedovani YouTube klipovi i dalje ne vide...

Sent from my U8815 using Tapatalk 2

P.S. E da, ne vidim ni "onaj" zatvoreni podforum kom inače mogu da pristupim...

diviner 03-10-2012 10:42 AM

Re: Ponovo smo tu!

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 334758)
P.S. E da, ne vidim ni "onaj" zatvoreni podforum kom inače mogu da pristupim...

A sad ?

awacs 03-10-2012 10:47 AM

Ista stvar, sekcija "Administracija" ne postoji.

Dexxy 03-10-2012 10:49 AM

Isto..nema pm...i nece upload slike...sa tapatalka...

Sent from my GT-I9300

awacs 03-10-2012 10:55 AM

... ali je zato nestala funkcija Edit/Modify. Mislim da to ponajvi?e ima veze sa Android verzijom Tapatalka, neko je već prijavljivao da mu na Symbianu sve radi... a i očigledno svaka inkarnacija Tapatalka ima drugačija ludila, pogotovo na različitim verzijama Android OS-a.

Ako mene pita?, zaludno je da se zalama? oko nečega ?to koristi jako mali broj članova, a realno se mo?e i bez toga.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Edit se ponovo pojavio... idi bre negde popij pivo dok jo? mo?e da se sedi napolju.

Dexxy 03-10-2012 10:58 AM

Ako je neka frka onda ne mora...ja npr. sve forume tako koristim i super mi je...
Evo npr. na benchmark rade sve funkcije pa mozda sa njima da se kosnultujete.

awacs 03-10-2012 11:04 AM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 334764)
Ako je neka frka onda ne mora...ja npr. sve forume tako koristim i super mi je...
Evo npr. na benchmark rade sve funkcije pa mozda sa njima da se kosnultujete.

Nije da se razumem u forumske alatke, ali vidim da oni koriste dosta noviju verziju vBulletina. Sad, drugo je pitanje koliko ima smisla jebavati se oko upgradeovanja zbog jedne relativno nevažne funkcije. Pošto inače sve radi savršeno, kako u desktop browserima, tako i na Operi Mini i Mobile. Moja dva dinara druže :)

Pozdrav,

Vasa

diviner 03-10-2012 11:09 AM

Kada updateujemo vbulletin, onda ce najvjerovatnije sve raditi. To ionako moramo raditi u sto skorije vrijeme!

boggy 03-10-2012 11:34 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 334763)
... ali je zato nestala funkcija Edit/Modify. Mislim da to ponajvi?e ima veze sa Android verzijom Tapatalka, neko je već prijavljivao da mu na Symbianu sve radi... a i očigledno svaka inkarnacija Tapatalka ima drugačija ludila, pogotovo na različitim verzijama Android OS-a.

Ako mene pita?, zaludno je da se zalama? oko nečega ?to koristi jako mali broj članova, a realno se mo?e i bez toga.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Edit se ponovo pojavio... idi bre negde popij pivo dok jo? mo?e da se sedi napolju.

V 2.2.8
Radi sve, i edit (ispod "mod" dugmeta)
Moderatorski podforumi nisu vidljivi.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

Mika Technika 03-10-2012 12:10 PM

Ja sam na 2.4 i dalje sve isto, a sad I edit pravi problem, mogu da editujem tek kad izadjem i vratim se na temu.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 on ICS 4.0.4 soon JB 4.1

All times are GMT +1. The time now is 10:07 AM.