![]() |
Meni sad sa verzijom 2.3.1 rade i Thanks i PM, čak i Unicode (ČčĆć??Đđ??). Samo se embedovani YouTube klipovi i dalje ne vide...
Sent from my U8815 using Tapatalk 2 P.S. E da, ne vidim ni "onaj" zatvoreni podforum kom inače mogu da pristupim... |
Re: Ponovo smo tu!
Quote:
|
Ista stvar, sekcija "Administracija" ne postoji.
Sent from my U8815 using Tapatalk 2 |
Isto..nema pm...i nece upload slike...sa tapatalka...
Sent from my GT-I9300 |
... ali je zato nestala funkcija Edit/Modify. Mislim da to ponajvi?e ima veze sa Android verzijom Tapatalka, neko je već prijavljivao da mu na Symbianu sve radi... a i očigledno svaka inkarnacija Tapatalka ima drugačija ludila, pogotovo na različitim verzijama Android OS-a.
Ako mene pita?, zaludno je da se zalama? oko nečega ?to koristi jako mali broj članova, a realno se mo?e i bez toga. Pozdrav, Vasa Sent from my U8815 using Tapatalk 2 P.S. Edit se ponovo pojavio... idi bre negde popij pivo dok jo? mo?e da se sedi napolju. |
Ako je neka frka onda ne mora...ja npr. sve forume tako koristim i super mi je...
Evo npr. na benchmark rade sve funkcije pa mozda sa njima da se kosnultujete. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Kada updateujemo vbulletin, onda ce najvjerovatnije sve raditi. To ionako moramo raditi u sto skorije vrijeme!
|
Quote:
Radi sve, i edit (ispod "mod" dugmeta) Moderatorski podforumi nisu vidljivi. Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
Ja sam na 2.4 i dalje sve isto, a sad I edit pravi problem, mogu da editujem tek kad izadjem i vratim se na temu.
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 on ICS 4.0.4 soon JB 4.1 |
All times are GMT +1. The time now is 10:07 AM. |