Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Novi gost Rumskog !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=42112)

diviner 23-09-2012 10:20 AM

Re: Novi gost Rumskog !!

Quote:

Originally Posted by yaix (Post 334263)
Mo?da i je.
Zaista ne znam ?to bi ga pitao.
Ipak iza svih gostiju do sad stoji neka tehnička priča, neke male tajne, sitne fore, a D'knock apsolutno nije tog kalibra.
Nemojmo prodavati umjetnost tamo gdje je nema.
U svakom slučaju, potrudit ču se da je ovo moj zadnji post, jer od 2004, od kada sam aktivno na forumu (usprkos nekim trajnim banovima zbog jasnog izra?avanja stava) ovo je oti?lo u nekim privatno-interesnim smjerovima gdje vlada samovolja admina, apsolutno jednoumlje i kult(ovi) ličnosti.

Ja stvarno ne znam ko je tebe i kada uvrijedio, s obzirom da onako, letimicno predjoh preko tvojih postova unazad par godina, i svugdje kuknjava, nervoza...

Evo kazi nam, pa cemo uciniti sve sto je do nas da se nepravda ispravi...

Arthur 23-09-2012 11:20 AM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 334269)
Ja stvarno ne znam ko je tebe i kada uvrijedio, s obzirom da onako, letimicno predjoh preko tvojih postova unazad par godina, i svugdje kuknjava, nervoza...

Evo kazi nam, pa cemo uciniti sve sto je do nas da se nepravda ispravi...

....ako je to moguće, jer, svet je jedno teško i okrutno mesto...

spartakus 24-09-2012 08:59 AM

ja bih hteo da se zahvalim d-knock na gostovanju.a ujedno bih hteo da predlozim ako moze da se uzme u razmatranje kako bi bilo da dovedete nekog od clanova freaked frequency..poz

spartakus 29-03-2013 06:49 PM

Kad ce novi gost..jel imate nesto vec u planu..

diviner 08-04-2013 04:21 PM

Ima, evo gosn Nesa je gost pa opletite sa pitanjima :) ...

Dobrodoslica Nenadu! :).

DaBear 26-04-2013 04:30 PM

oglasio se gost...eto ga uskoro..bio van grada (i interneta)..:D

radijator1 26-04-2013 08:43 PM

Quote:

Originally Posted by yaix (Post 334263)
Mo?da i je.
Zaista ne znam ?to bi ga pitao.
Ipak iza svih gostiju do sad stoji neka tehni?ka pri?a, neke male tajne, sitne fore, a D'knock apsolutno nije tog kalibra.
Nemojmo prodavati umjetnost tamo gdje je nema.
U svakom slu?aju, potrudit ?u se da je ovo moj zadnji post, jer od 2004, od kada sam aktivno na forumu (usprkos nekim trajnim banovima zbog jasnog izra?avanja stava) ovo je oti?lo u nekim privatno-interesnim smjerovima gdje vlada samovolja admina, apsolutno jednoumlje i kult(ovi) li?nosti.

Mozda ti previse znas pa nemas sta da naucis od gosta ili ostalih "forumasa".Licno se bavim studijskim radom od 1993.god..Rado posjecujem ovaj forum zato sto se moze naci uvijek ponesto sto je za mene novo.Bez obzira na dugogodisnji staz koji imam iza sebe uvijek je lijepo saslusati i tudja misljenja,razmijenuti iskustva,dobiti odgovor za kojim dugo tragas.Ovaj forum nije za izlivanje licnih frustracija nego da se ljudi zabave i usput mozda nesto i nauce.Mozda bi bilo dobro da i sam budes nekada gost ovog foruma pa da te ostali "forumasi" malo "propitaju"tek onako da "utvrdis gradivo"

Bockie 28-04-2013 09:01 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 345801)
oglasio se gost...eto ga uskoro..bio van grada (i interneta)..:D

Oglasio se ghost...hehe...:D

Jan 29-08-2013 03:50 AM

Okej, sta se dešava sa aktuelnim gostom foruma ?

I pokrenuo bih jedno pitanje :) a to je koje vam se gostovanje najviše dopalo ?

Meni su najinteresantniji bili Denyken i Vrač, obojica su prilično demistifikovano pričali o materiji i išli direktno na poentu bez filozofije, od Denyken-a mogu da kažem da sam puno naučio ! A najzabavniji je bio Lacky sa pričama o radijatoru kao reverb procesoru itd ... :)

Možda bi trebalo razmotriti dovesti nekog novog gosta ako je Japanac zauzet, ali omogućiti mu da postuje kad bude bio slobodan. Meni lično su gosti foruma uvek bili najzanimljiviji deo foruma.

diviner 29-08-2013 12:34 PM

Slazem se sa tobom Jan... kontaktiracu Japanca da vidimo gdje je zapelo...

Mislim da su svi gosti bili zanimljivi i dali nesto svoje...meni su takodje favoriti slicni, kao i tebi :) .

All times are GMT +1. The time now is 06:25 PM.