![]() |
Re: Headphone Amp za Beyerdynamic DT990 Pro
Hm... da, upravo mozes koristiti HiFi pojacalo a da slusalice povezes na izlaz za zvucnike :shock: ... vise od 25W po kanalu ne treba.... ocuvano polovno ili novo pojacalo ce savrseno obaviti posao.
Neces naci jeftino pojacalo za visokoomske slusalice. Postoji Langevin The Studio Headphone System a ideju za HiFi pojacalo sam dobio setivsi se da su u Crane Song Avocetu upravo tako resili pojacalo za visokoomske slusalice, modulom za standardno HiFi pojacalo, samo sto nisu vezali zvucnike na izlaz nego slusalice, i nije im trebao hladnjak za modul. |
Quote:
|
Quote:
Jel si sacuvao mozda onu oglodanu traku?Mislio sam da je okacim za ukras u studiju ako je jos ziva:)...ako nije,onda vodis na pivo....sve mi odgovara:D. |
Quote:
|
Quote:
ontopic stvarno neresiv problem posto su visokomske samo ti treba visi napon napajanja da bi bile glasnije, pa dok ne zadime preporucujem hibridno resenje trioda/mosfet |
pa problem je sto nisam jos nov?ano samostalan (student sam),tako da ono ?ta zaradim po ljeti,odvojim nesto i ulozim u opremu,srljo sam sa tim slusalicama full,nisam mislio da ce tolko tesko bit nahranit 250 ohma...dao sam 160 eura za njih,nije neko bogatstvo,ali meni je puno...i sad sta,da stojim i gledam u njih i cekam da s neba padne amp od hiljadu eura koji ce ih moci hraniti...a zelim stvarati muziku,slusalice su mi + vanjska zvucna i dobar kompjuter sve ?ta imam...meni je to poprili?ni problem...i znam da sam se sam uvalio u njega...taman sam poceo dogovarat probavanje TC-a i ti mi kazes da je to isto sranje ko i sve druge kartice haha a big bockie kaze da bi trebao bit u redu ali da ga treba ic poslusat...neznam sta da uopce konkretno odgovorim....btw. nisam elektrotehnicar nit znam jednog koji bi mi mogao slozit homemade pojacalo.....
|
Quote:
To je, inace, ugradjeno u Crane Song Avocet na mestu pojacavaca za slusalice... Pri tom ne treba preterivati sa napajanjem, te se postojeca napajanja trebaju preracunati na 10-15W maksimalno (transformator i manji elektroliti)... hladnjak moze biti neki mali... skoro da i ne treba. Sto se tice pojacavaca za slusalice sa visokim naponom napajanja, ja realno ne znam da postoji ista jednostavnije od "sklepanog" gainclone... ni stampana ploca ne treba... radi i kao "zicana forma". |
Quote:
|
evo vec 6 dana imam slu?alice,i sad sta mogu rec...mogu rec da su postale glasnije malo :O cito sam dosta o razra?ivanju doti?nih a i o navikavanju na njih...za sve treba vremena...mozda sam samo lud i o?ajan pa se hvatam za slamku...ali sound i dalje nije ?ist,high end je poprili?no iritantan u nekim pjesmama,a vjerovatno nije do pjesama...sound kao da stoji metar ispred mene,kao da se boji doci do u?iju i poslozit se oko mene...boooo....
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:33 PM. |