![]() |
Re: Razo?aravaju?i fakti o pop muzici
Quote:
http://www.lowbird.com/data/images/2...-5a52-9a7d.gif http://www.gifsforum.com/images/gif/...olling_gif.gif |
Re: Razočaravajući fakti o pop muzici
Quote:
|
1 Attachment(s)
od uskrsa
|
Quote:
@ Vasa - :rotfl::rotfl: (za babe) Vrh !! @ Quake2 - hahah (jok ti znas!?) Pa dok smo bili klinci u Beogradu, visili smo sa raznoraznim rokerima i nasim metalcima (cak i pomagali na snimanju Warriors albuma!!) A od ploca - nema sta nemam. Od Black Sabbath, Judas Priest, Def Leppard, Rainbow, Michael Schanker, UFO, rush, ..you name it I have it!! SAMO - prerastao sam tu muziku..sad mi je dosadno! @ Ridge - razumeo sam muziku..mozda cak i vise nego sto bi trebao !!:D Inac za ostalo ?????:confused::confused::confused: Bilo je ovde mnogo "primitivnijeg" recnika... Imam pravo da mi se nesto ne svidja !!! Iako sam radio 2 Bob Marley remiksa za Island Records, i za obadva remiksa je radjen i video (oficijelni radio miks), ne volim Bob marley-a. Uvek cu pre da slusam UB40 nego Marley-a..sorry, ali ja tu nista ne mogu.:( ja jednostavno ne zivim u proslosti i to se odrazava na sve oko mene. Pocevsi od muzike....Ostarilo se, neke vrednosti i ukusi su se promenili..to se zove evolucija! Cak sam neki dan (ponovo) spojio gramofon...da prodjem kroz ploce.(nekoliko hiljada komada - UGLAVNOM nista novije od 1987 - tad sam poceo da kupujem CDs).i.... bas mi nije legla nijedna ploca koju sam izvadio,,(sto nase sto strane).. i spakovao gramofon opet. :( Inace - dobro jutro forume!! (malo smo se promeskoljili od ustajalih tema..) |
Sad se lepo vidi koliko je narod(svet) prso!
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
1 Attachment(s)
igrom slucaja :)))) na konto slika koji ste postovali (ko mi je frend na fejsu zna sta sam juce postovao na wall-u)
|
koji kralj ..sto mu nisu rekli da je snoop na slici
|
Quote:
|
Quote:
Ali, da nije bilo Marley-a, ja nikad nebi kupio Audient mixer !! Za to sam mu zahvalan...(cheque od 2 remiksa je kupio mikser!) ehhh...stara dobra vremena |
Quote:
jednostavno sta mislim da je usiljeno i sta mi ne legne - jednostavno nije leglo... p.s. Gledam vec odavno da kupim neki IPhone / Android telefon zbog jebem li cega... valjda da budem IN... poigram se malo snjim... otvorim par interesantnih aplikacija... smori me touchscreen posle 20 min i bacim ga... jednostavno koncepciju touchscreen telefon / tablet ne_prihvatam i to je to... neće duša... |
All times are GMT +1. The time now is 01:11 AM. |