![]() |
Re: ProTools HD Native pitanje
Quote:
Kao prvo, zadnje mjesto gdje će se čuti razlika između konvertera je u visokima. Ako razlika postoji onda je ili u stereo imidžu ili u niskim frekvencijama. Garantiram da nećete čuti nikakvu razliku u blind testu između top konvertera. Želite možda da stavim iste fajlove snimljene na 192 i AD 8000 da malo uživamo dok se vi koprcate u blind testu i kažete nam koji je koji? :) Napravljeno je stotinu testova i puno "poznatih ušiju" nije čulo razliku ili je razlika bila toliko mala da je bilo potpuno nebitno. Jedina bitna razlika kod konvertera koja se može čuti je između starijih i novih generacija konvertera. |
Quote:
:D |
Quote:
Naravno. Čak i u blind testovima :D |
E sad kad ste se izigrali u pesku ajd da mi neko kaze nesto na temu :D
|
Quote:
Ja nemam blage veze o temi ali znam sve drugo :D |
Sve je pre bilo bolje...ili jos bolje DRUGACIJE !! :D
I muzika, i studiji i oprema i konvertori (koji?) i muzicari i gitare i PRODUCENTI (znali su da sviraju i pevaju, za razliku od danasnjih) a bogami i PUBLIKA je bila ...hmm DRUGACIJA !! Ali sve to DANAS - N I J E B I T N O !!!! |
Quote:
|
Quote:
Da li se problem nalazi i u stereo imidzu ili niskim frekvencijama? ...sasvim moguce. Ja vam pricam o licnom iskustvu i poprilicnom broju sati provedenim za istim koverterima i mogu sa velikom sigurnoscu da pogodim (u doticnom studiju) da li su ti konverteri ili neki drugi. Siguran sam da vi imate neka druga iskustva, ali sam siguran i ja u svoja. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:30 PM. |