![]() |
Re: Harrison Mixbus
Novi update 2.0.7
|
Ja ipak cekam neku verziju 3 ili vecu, da rese malo to oko send-ova, brzine rada, routinga......a to nisu bas sitne promene i ispravljanje gresaka
|
Kakav saund!!!Odusevio me Harrison na prvu.Prvi put stvarno cujem promene u zvuku kad podesavam parametre i kod mene nema bagova,bar za sad.Stvarno je dobar a kakav li ce tek biti jedva cekam da vidim.
|
Quote:
|
To je toliko bagovit program, da je skoro na ivici neupotrebljivosti. A sto se tice zvuka, ja ne cujem nikakvu razliku, osim neke saturacije za koju ne znam ni odakle dolazi, i sta mi cak i smeta. Moje licno misljenje.
|
bilo bi cool kad bi neko imao vremena da 'sabere' neke trake u Harrisonu i Cubase, cisto da cujemo razliku..
|
Quote:
|
Quote:
posto mnogi cuju razliku u samom 'pustanju' traka kroz MixBus pretpostavljam da postoji neki inline processing, pa bi bilo zanimljivo cuti razliku u odnosu na neki drugi DAW koji to nema.. |
I ja sam cuo da ga hvale zbog tog sabiranja. Dodaje tu neku saturaciju. Ma, propustis sirove trake kroz njega za tu boju, onda export i cao.
|
Quote:
e sad, da li je to posledica ukljucene saturacije ili stvarno dobre sume.... pitanje je.. Jedino gde vidim upotrebljivost.... ceo mix u cubaseu, pa onda batch export grupa i FXa, i onda tih npr 20-25 kanala na sabiranje u harison... samo treba videti oko nivoa sta ce se desiti... |
All times are GMT +1. The time now is 11:36 PM. |