Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Zvezde Grajma - Dubstep Remix (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39980)

psionic 22-12-2011 02:23 AM

Re: Zvezde Grajma - Dubstep Remix

Posle slusanja od jedno 2 sata kojekakvog dubstepa i slicnog na YT, skapirao sam da i nije toliko lose :) Bas nekako - dize iz mrtvih :D Komsiji sutra definitivno predstoji "tretman" ( kad ume da odvrne dnevnik do kraja, sto bi mu ja ostajao duzan... a i kutije mi se skroz ucrvljale :D )

Elem - meni je muzika kao muzika ok - solidno dobro zvuci, jedino sto meni licno malo smeta su vokali. Na trenutke kao da su previse zbrzani - tamo gde ima vise slogova, odu u neku nerazumljivost - ionako su bili brzi u originalu... Svidjaju mi se ostali efekti na glasu i pitchovani vokali... Definitivno je energicnije od originala.

disco violence 22-12-2011 07:54 AM

Meni ovo skroz pristojno zvuci s tim da bi ja trazio malo originalnije zvukove,da baš ne liči puno na skrilexa.Inače skroz ok.

cAAc 22-12-2011 08:02 AM

meni kik i sner su najtanji u celoj pesmi ako bi da cepidlacim ..sve ostalo bez zamerke i evo prva od DaBeara koja mi je legla kako treba ..bilo bi lepo kad bi odradio instrumentalnu verziju tj. bez vokala .Lepo melje mada ljudi koji slusaju ovaj zanr vole i da zavristi pa mozda se zato pominju ti visoki :p
Sve u svemu odlicna stvar

DaBear 24-12-2011 12:06 AM

Malo sam odmorio ushi (i mozak) od pesme i poslusao ponovo, uz novi Skrillex EP. Ima tu mesta za peglanje.... Malo sam se poigrao sa Ozon 4 na masteru i razlike se cuju...
Okacicu za vikend..:D

soundman 24-12-2011 12:09 AM

:thumbsup:

awacs 24-12-2011 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 318814)
Malo sam odmorio ushi (i mozak) od pesme i poslusao ponovo, uz novi Skrillex EP. Ima tu mesta za peglanje.... Malo sam se poigrao sa Ozon 4 na masteru i razlike se cuju...

Jebo te Skrillex.

Pozdrav,

Vasa

DaBear 24-12-2011 08:53 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 318819)
Jebo te Skrillex.

Pozdrav,

Vasa

he he ..pa vidis da ke ON neko merilo...mora da prsti i rezi ..i te fore...:wink:

alavuk 24-12-2011 09:31 AM

wooblovanje do maksimuma :)ovo mi se cak i svidja ...

AudioStorm 24-12-2011 03:04 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 318819)
Jebo te Skrillex.

Pozdrav,

Vasa

Ha ha ha ha,saga se nastavlja:rotfl::rotfl::rotfl:

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 318814)

Aj otkrijes sta si cackao na Ozonu?:wink:

Interesuje me jel legao neki preset?

awacs 24-12-2011 03:17 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 318836)
he he ..pa vidis da ke ON neko merilo...mora da prsti i rezi ..i te fore...:wink:

Ma ko mu ?mirgla u?i, pesme ili rade ili ne rade. Ova sad radi bolje (konačno ima pravi hook). Uostalom, ovo nije Skrillex nego Zvezde Grajma.

U onom intervjuu sa Moritzom von Oswaldom (koji je inače potpuno besmislen) postoji samo jedna zaista smislena rečenica, ali je zato zlata vredna: "When you like something you don't really have to copy it".

Pozdrav,

Vasa

All times are GMT +1. The time now is 03:51 PM.