![]() |
Re: SOULFOOD Serbia spot
Radio sam ja nekoliko muzika za reklamne spotove, između ostalog i za reklamni spot Dubrovnika, jedan moj prijatelj ih radi često i na visokom nivou, znam kako to treba zvučati i ?to je kvalitetna muzika za reklamni spot,tako da mislim da znam o čemu pričam.
Dajte da čujem tko je od vas radio muziku za reklamni spot i bio plaćen za to? Ali OK. Vama je dobro, meni nije, i to je to. No big deal :) |
Ček, ček... Lako ćemo to...
Prvo ti ovde daj taj (tvoj) Dubrovnik, da čujemo kako bi reklama ovakvoga tipa trebalo da zvuči. Biće nam svima lak?e na oko i na uho, nego na reč. |
Ja sam radio komplet muziku za svoje TV emisije (dve cele..:D...autorske) na drzavnoj tv,i jos po neku pesmu za neke druge emisije i bio placen za to, i sada sam producent jedne od naslusanijih radio stanica u ns i svaki dan proizvodim kratke reklamne forme, tonske spotove raznih namena, najave, i tonske podloge namenjene tv-u...
Radio sam na gomili privatnih i na drzavnoj (tvns) i radio i televiziji, bio urednik jedne radio stanice, proizveo radio spotova i procitao radio i tv off-ova vise nego sto je neko normalan cuo u zivotu... :D Mislim da bar malkice nesto znam...:wink: Nisam ni ja odusevljen, ali mislim da je dobro i skroz u funkciji. Ali ok, tebi se ne dopada...imas pravo na to! Poz' |
|
Quote:
Quote:
Za to vreme sam otprilike uspeo da shvatim koja je funkcija primenjene muzike i koji odnosi vladaju između producenta, reditelja, monta?era i kompozitora. Ne znam da li me to u dovoljnoj meri kvalifikuje za učestvovanje u ovoj temi? I da, naravno da je va?no da bude? plaćen, po?to to znači da je naručilac posla zadovoljan tvojim radom. Pa, bio sam prilično dobro plaćen. Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
eto sta ti je Srbija, svakog cuda 3 dana dosta, vec su nasli da je tema plagijat, a to je valjda bila vodiilja ovog spota, hrana. Ne kazem, nas video je lepsi i blizi coveku, kadrovi su puni proirode i topline... al eto sad se svi furaju na hranu...
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/t_sOTaG3FP8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
:)))) nisam hteo da hejtujem no dobro ima jos odlicnih reklamnih spotova od macedonia timeless :) i nije toliki plagijat koliko je samo kao neki kvalitetan reper za takve vrste spotova (radili su razni vrhunski reditelji/reziseri kao sto je npr. milcho manevski i sl. , dok su za muziku bili zasluzeni , dautovi , baklava i sl.)
|
Quote:
E, vidite, ovu muziku je radio netko tko zna posao :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:49 AM. |