![]() |
Re: Golden Age - nove sprave AES2011
Quote:
Kao muzikantu koji boravi u studiju uvek mi je bilo najvažnije da mi bude prijatno, ili bar da mi ne bude neprijatno (to mi se jako retko dešavalo, ali kad je bilo dobro i ja sam bio dobar). Mnogo važnije nego da oko mene svetli gomila lampica. Kao snimatelju sa muzikantskim iskustvom mi je bilo najvažnije da omogućim muzikantima da se dobro osećaju i da odu kući veseli i zadovoljni. I da nemaju pojma da li sam imao ikakav problem sa opremom (a ko nema problem sa opremom, makar i skupom, taj nije ni radio). Pozdrav, Vasa |
Bojim se da smo se udaljili od price o tehnickom kvalitetu Golden Age preampa pa cu na trenutak da je vratim i necu vas dalje ometati.Moj sumarum je:zvucno se svima svidja (ja nisam probao a napisao sam u proslom postu zasto) i postoji bojazan da sprava u tehnickom smislu nije bas kvalitetna pa pri kupovini treba na to obratiti paznju i proveriti kakvo je zaista stanje.To je bilo to,sve ostalo vezano za psihologiju tonskih snimatelja,seanse,poredjenja,komplekse,masturbacij e,pravljenje pite od govana....ispricace vec neko drugi,ko ima volje i vremena da se time bavi.Pozzzzz
|
Quote:
Kupi? neki aparat, on tebi (ne klijentima, nego tebi) u neku ruku olak?a posao. Ti klijentima isporuči? proizvod koji si napravio uz malo manje muke. Ako za godinu dana ne mo?e? da povrati? ulaganje od ?250 u svoj komfor (pa makar te on izneverio za koju godinu)... to znači da si se negde zajebao u proračunu. Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quake - ako volis stvari napravljene k'o tenk - imas dovoljno takve tehnike na trzistu. Retro http://www.retroinstruments.com/ , shadow hills http://www.shadowhillsindustries.com/ itd...
ako je nesto jeftino - nemora da znaci da je neupotrebljivo !! A ako ga pazis i ne bacas po studiju...trajace !! Ja sam se par puta zapanjio kad sam video sta ima u velikim 3U spravama...90% kutije prazno, par zicica (rukom lemljeno) itd...ne izgleda da kosta toliko para i da radi dobro...ali radi ! A ko jos zaviruje u sprave ? Zasto? (ukoliko se ne popravlja ).:confused: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
... a da ipak jo? jednom pročita? ono ?to sam napisao? Nije preterano obimno ?tivo... Ako te ba? mrzi, mogu i da prepričam: GP Pre73 radi za sve pare. Provereno u praksi. Pozdrav, Vasa |
Quote:
A za GAP73....verovatno i jeste: koliko para toliko i muzike,uvek se to na kraju ispostavi.pozzzzz |
Pa dobro eto posto se ispostavlja da GA ne valja, sta bi ti ond apreporucio ljudima da kupe u tom cjenovnom rangu a da ima mogucnost toliko decibela ?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:36 PM. |