![]() |
Re: Novi Pro Tools (TDM?) hardware cards
Quote:
Izgleda da su baš odlučili da stanu na put narodnim pluginovima, ali mi se sve nešto čini da će glavni ceh platiti kupci REGULARNOG softvera. Pošto će "narodnjaci" uvek imati dovoljno vremena da sačekaju da neki novi XVX ili AiR ili Assign razvali kod. Pozdrav, Vasa P.S. A ne kapiram ovog baju koji se sekira što je uložio $50K u HD9 :confused: Ako je ispovrteo tolike pare bez plana kako da ih povrati (i da profitira) tokom narednih 5 godina taj je stvarno lud. Ili je prosto neki klasični forumski ložač (što mi se čini izvesnijim). |
Zato sam ja prodao moj HD3 pre mesec dana (A i onaj stari TDM Mix system, takodje)...
u zamenu stize MBox Pro 3 interface i Pro Tools 9 (+ upgrade to 10) Za muziku / moju produkciju / miksanje / remiksanje / pisanje pesama - mi ne treba nista vise. Bonus - rade SVI "narodni" plugovi !! (ako ne rade na 10-ki, tu je PT9 !!:D) Sa tim mogu da tadim SVE sto ce mi zatrebati u naredne 3 godine (minimum!) Na MBox-u ima dovoljno ulaza / inserta + mogu da zakacim 3 para zvucnika, 96 traka, MIDI radi super, ima sve bazicne dugmice i kontrole (volume / mute / pad / mono, speaker select / itd..) N I S T A V I S E mi ne treba !! Kad muzika pocne opet da me placa (puno) kao pre, mozda cu se ponoviti u PT Native. :D PS - neki dan sam prodao i poslao stari Mix System u Madjarsku (eBay), sastavio sam sistem, probao sve...MacG4 OS 9,1 (!!) sve radi ko sat ! 64 trake audija bez problema, stotine mega plugova, bez znojenja...24BIT interface + sve ostale zezalice...ROCK SOLID !! Sve to radi - samo treba ideja i dobre muzike !!! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:06 AM. |