![]() |
Re: Behringer ada8000 ultragain
Quote:
|
Nista ne pise u specifikaciji ali kao sto vidis taj FCA ima i FW i USB konekciju pa ne bi imao problem da ga uz neku 'master' FW karticu imas ubodenog na USB port i koristis ga na nacin kako si naveo da ti treba,spojen preko optike sa master karticom.Nikakav problem nije da na racunar imas spojenih nekoliko kartica...
|
Quote:
Sad me je ovo totalno zbunilo..KAKO? Koliko sam listao ovde na rumskom..nasao sam da na Pc racunarima ne mogu raditi vise kartica istovremeno (sto se tice ovih mojih potreba), vec je to moguce samo na MAC-u |
Nisi dobro ukapirao.U sekvenceru/editoru ne mozes koristiti vise asio audio drajvera istovremeno ali to ti ni ne treba jer svakako su ti kartice fizickim ulazima povezane a sistem kao sistem(windows) moze da podigne hardware drajvere za vise kartica.U samom sekvenceru svakako koristis samo asio drajver glavne kartice,druga ti ne treba ali moze biti aktivna u windowsu.
Ja kao 'glavnu' karticu u sistemu imam EMU 1820m a pored nje i m-audio 2626 spojen optikom preko adata sa njom.Iako m-audio ima stand-alone mod u studiju ga ne koristim,obe kartice su uredno instalirane i aktivne svo vreme.U cubasu mogu birati asio drajver ili jedne ili druge ali sistem sam postavio tako da je emu glavna kartica i njen asio drajver koristim,u kom imam njegove fizicke ulaze plus ulaze preko adata sa m-audia. |
Evo jos jedno pitanje a u vezi povezivanja ovog uredjaja sa drugim preampom?
Primjer uz ADA 8000 ?elim koristiti Focurite Voice Master -pro( do sada je bio povezan preko TC Konnekta 24D), i njegov preamp, na koji preko Rode K2 usnimavam vocal.Negdje na Gearslutzu sam procitao da je nemoguce zaobici njegove preampe(od Behringera),kada ga vezemo za drugi preamp.Inače ADA 8000 je optickim kablom povezan sa TC Konnekt 24 D. i dobio sam tih 8 kanala koji su mi falili. Interesuje me kako povezati Focusrite preamp sa ADA 8000, i da li je moguce zaobici te njegove preampe????? Eto, to je to.Pleasse help.Unaprijed hvala.Pozz:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 12:09 AM. |