![]() |
Re: Hvala sto niste dosli...!
Quote:
|
Jedina zamjerka na reklamu mi je ?ta nije do?la cijela filharmonija, to bi bila prava reklama.
|
Biću bezobrazan pa ću reći... Mislim da nisu do?li jer nisu članovi stranke. Degradirana svest i ukusi bahatog i neobrazovanog sveta, to je tek jedna strana ove medalje. Ne zaboravite da su i na čelu kulturnih institucija "provereni" ljudi, najče?će bez objavljenog pedigrea, dok vrh naravno ne odluči da ih gurne iz ilegale. Sve ostalo su...
Performansi i projekti. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
?to se mene tiče, bolje je i da zaključaju temu, nego da se foliramo, kao, iza?li muzičari da na odnos vrednosti i bezvrednosti skrenu pa?nju. Mislim da čim umetnik uđe u politiku, prestaje da bude umetnik. Zapravo, on i nadalje slika, ple?e, svira, ali kako se izra?avajući uvek dotiče ne samo estetike nego i etike, utoliko taj njegov karijeristički cilj obesmi?ljava dalji trud. Nebo je gore, zemlja dole, ne mo?e i jare i pare. U tom smislu zalaganje za kompromis samo potpoma?e sistem, a to je onda apsurd, i meni se taj relativizam ne sviđa i otud ga i ne podr?avam.
|
Quote:
Quote:
Enivej, ovaj istup, za svaku pohvalu - i marketinski i socioloski - na trenutak je skrenuo paznju na pojavu cija je najbenignija posledica to sto neko ne voli muziku, ne cita knjige i ne zna tablicu mnozenja. Naravno, tradicionalno se zamenjuju teze i raspravlja se o nacinju skretanja paznje a ne o samoj pojavi ili njenim simptomima umesto da se kaze "Fuck! Ljudi u odelima, sa diplomama i instrumentima su sisli u hebenu silikonsku dolinu gde devojcice bleje ceo dan - na stolu ilegalno postavljenom na sred ulice - da bi im neko platio pice, umesto da idu u skolu. I jos su pride napravili malo buke - BRAVO!". Ili je neko licno ugrozen ovde a ja to ne kapiram? |
Quote:
Quote:
|
o boze...uvek ce se naci neko ko ce SVE da poveze sa politikom / eksploatacijom / ispiranjme mozga itd ??????
Jedan mali reklamni trik (po knjizi uradjeno, pravi "viral") i odmah se pogresno shvati...:confused: |
|
Va?no je da ste gospon Londond?ija vi to sve lepo skapirali. Međutim, kada bi ste ovde poku?ali da zarađujete od toga ?to tamo radite, mislim da se uop?te ne bi ste pozivali na knjige. Samo toliko...
...od ovog bezimenog, ?to se "uvek nađe". |
All times are GMT +1. The time now is 10:28 AM. |