![]() |
Re: Nov komp, novi problemi!
Quote:
Sto se tice opterecenja CPU-a, na drugom forumu su mi rekli da je problem u AMD-u, odnosno AMD+ASIO=problemi.Procesor mi nije bas toliko slab(AMD Athlon II x2 250 3GHz), ali eto, ne znam sta vise da radim. |
1.
imas neki drugi hd? stari, nije vazno... 2. pogledaj da li ploca ima raid.. da nisi gurnuo u raid pa ne kapira o cemu se radi... 3. Promeni mesto zvucnoj karti: deinstaliraj , izvadi, promeni slot pa ponovo instaliraj drajver. 4. jel win proveren od ranije? 5. Jesi li diseiblovao integrisanu zvucnu u biosu? 6. Ubodi hd na neko drugo mesto, ima nekoliko... (da nije sada u dvd?) U tom slucaju ponovo instalacija windowsa 7. Iskljuci sve firewallove, narocito Nortona... ubija comp 8. Win 32bit xp... kapira do 3,5gb rama... stavi manje, bilo sta, moze i (512 mislim da nema novih)...1g... |
Quote:
Imam, probacu sa njime. 4.Naravno,koristio sam ovaj win godinama u rikverc 5.Inegrisan zvuk je disejblovan Nesto mi ovde bas smrdi, mozda je ploca neispravna? Ipak, probacu sve tvoje predloge. |
u start apu ulazis u bios? kucas delite? itd...
valjda treba nesto da treperi)))... za pocetak, pomeri karticu...mozda ona zeza.. jel sata disk? dodaj neki stari, na njega instaliraj novi sistem pa vidi... pozz, odoh na kunjazu... |
Quote:
|
jos nesto..
ako hd stalno svetli.. to nije bas ok.. treba tu i tamo da zatreperi, narocito u biosu.. koliko se secam... |
RESIO sam problem!!! KOja glupost, ej.Lampica je svetlela samo zato sto je drugi hard bio prikljucen kablom na plocu iako sam mu otkacio napajanje.cccc, ne mogu da verujem, ahahaha!!! U svakom slucaju hvala vam momci na savetima. JOS SAMO da resimo pitanje muzickog software-a odnosno problema sa velikim opterecenjem CPU-a i sve vas castim!
Posto je sada 4:45 ujutru odoh da mirnije spavam, a sutra sredjujem zvucnu ili sta vec :) Hvala puno i pozdrav! Zole |
RESIO sam problem!!! KOja glupost, ej.Lampica je svetlela samo zato sto je drugi hard bio prikljucen kablom na plocu iako sam mu otkacio napajanje.cccc, ne mogu da verujem, ahahaha!!! U svakom slucaju hvala vam momci na savetima. JOS SAMO da resimo pitanje muzickog software-a odnosno problema sa velikim opterecenjem CPU-a i sve vas castim!
Posto je sada 4:45 ujutru odoh da mirnije spavam, a sutra sredjujem zvucnu ili sta vec :) Hvala puno i pozdrav! Zole |
haaaa bio sam na dobro putu, samo shto nisam stigao da kazem sve shto hocu xe xe
Mene je jedno isto tako istripovala lampica, otkachio kablove, vratio i radilo je sve ok. Inache mogo si da otvorish stranu kucishta i da nachuljish uvo ili da pipnesh hdd odozgo... Sigurno bi "osetio motor" da taj hdd radi... Jel reshen problem s programima? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:06 PM. |