![]() |
Re: Deset Osmina
To je to,sve majstorski odradjeno,mada cu malo da proexperimentisem sa ovim mono overom jer ga ja do sada nisam koristio:wink:a verujem da ima smisla.Sve pohvale jos jednom i nadam se da ce ovakvih albuma kod nas biti sve vise.Lepo je izvaliti se ispred sprava po ovoj vrucini i slusati odlicnu svirku.Pozzzzz
|
Vrhunski,melem za uši :)
|
Ovaj ''New groove'' je vrh vrhova! Odavno nisam tako u?ivao.
|
n149 za OH mono? Pretpostavljam da si time zeleo da dodas presence za dobos? Ili je to za sveukupan presence?
|
Quote:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Heh, pa u toj poziciji mi je delovalo najlogicnije da je za to :)
A cime si majkovao gitaru? |
amp Fender, ako se secam dobro HotRod Deluxe veliki, 4 majka / SM57 close, PZM91 close, C414 far, MD421 odnazad, opeglao faze posle u Dawu... pre's SSL 4000, gitare Les Paul Custom, Strat '76, Strat neki novi nabudzeni, Gibon 335. Vecinu albuma odradio Les Paul, htedosmo 175 al' nam je umakao, mada je OK i sa LP.
akustare / neka Yamaha, onda Godin najlon, u Fishman bass DI. bass / Wood Guerrila Tulip5, vecina Groove albuma, nesto malo Laklanda, u Markbass mali combo, DI plus amp majk. Za etno album Silent Upright i Warwick Corvette (lindy fralin pickups), u Fishman bass DI. |
Ah napokon neko i da snima cab odpozadi!!! :) Svaka cast, zvuci bas kako treba! Pretpostavio sam da je neki fener-oliki amp u pitanju a posto je Delux u pitanju onda mi je sve jasno :)
Nisam imao prilike da cujem pzm91. Kako zvuci u odnosu na sm57? |
vrlo slicno, samo sto mu 1k-3k opseg zvuci kao da ima holesterola vise od dozvoljenog :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:33 PM. |