![]() |
Re: Amy Winehouse se obrukala u BG!
Quote:
(Al' si se nalupao....al' nema veze - oprosticemo ti!) |
Jel mene neko zeza da je stvarno prodato 20.000 karata za ovo?
|
Jedan od komentara sa Popboksa:
Quote:
|
Quote:
Kakve veze ima moje kapiranje necega sa nasom scenom ? Posto vidim da jako cesto uzimas ulogu tutora, moram ti reci da nemas to pravo, bar ne jos uvek. DaBear. Da li ti ZAISTA mislis da to nije deo orkestriranog paketa koji se zove Ejmi Vajnhaus? Pre odgovora, potrazi istorijat pesme TORN .. od Natalie Imbruglia. Ili ako vec velis da si u prici toliko, onda je znas i sam. A onda mi odgovori (ponovicu) DA LI TI ZAISTA MISLIS DA TO NIJE DEO ORKESTRIRANOG MARKETINSKOG PAKETA ZVANOG AMY WINEHOUSE? |
Odnosno Tanatos u najprimitivnijem obliku. Mogli bi da zapalimo nekoga, mozda bude psenice?
|
Quote:
Svojevremeno bila je odlicna reklama za Denisa Rodmana, gde su u spotu skinuli sve njegove tetovaze, sva njegova obelezja, sve mindjuse, a tekst je bio u fazonu : da nemam sve ovo, da se ne tucem na utakmicama, da ne pravim skandale, da sam obican igrac, da li bi me ikada primetili i voleli". Ne govorim o nikakvoj kontroli, govorim samo o organizovanom upeglanom paketu, koji RADI. To je taj stajling, to je ta prica, koliko se secam njen album se zove REHAB... i to je verovatno sama htela tako ? :) Da je Ejmi najobicnija riba koja nesto peva, NIKAD ne bi dosla tu gde je. Meni je to prosto razmisljanje - Beograd nam je nebitan grad, na tom koncertu napravicemo sranje - o tome ce se pisati svuda narednih 15 dana - besplatna reklama - vozi. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
pozdrav bogi |
|
Quote:
Isto kao sto ti iznosis svoju "teoriju zavere", svako ti na to moze uputiti repliku u kojoj se ne slaze sa tobom. Tome forum i sluzi. pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 03:22 PM. |