Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Nova Ceca (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38122)

HeatMan 02-06-2011 02:51 PM

Re: Nova Ceca

meni ovde sve zvuchi otuzno.. od aranzmana preko produkcije do miksa.. ali otuzno..

rechi i pevanje nema potrebe da komentarishem..

nokash974 02-06-2011 03:12 PM

Visnje,tresnje,kruske,jabuke..aspirini,kanesteni,b lizanci,grandovi,Gavrilovici,Dickovi,Bajone,veliki ssl iz zemuna,mamine cerke,ganci rap,japanske tresnje,padanje sa tresanja,gay,lesbo,insomnije,Tuckovici,Markovici,R aje,Gaje i Vlaje...bivsi basisti,pacijenti,isfrustrirani psiholozi,masinovodje-novinari,paparazzi i ultra desni pa onda levi...beskrupulozni,jadni i lizaci guza,tatini sinovi...:rotfl:sedam hi-hatova,pet kickova,cetiri pada,sedam gitara...tako se sve srozalo jos 90...i tako i ostalo...pogledajte oko sebe..pa nama zvezde sa bilborda i plakata izgledaju -neka mi bog oprosti kao deca sa posebnim potrebama...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:Onda ko stvara ove Konane i zasto smo opet u pobesnelom Maksu 4deo?Zbog filma u kom se zatekosmo odsustvuje normalan zivot,vazduh,osecanja,pamet a onda i muzika,zar ne....?

Surfer 02-06-2011 03:16 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 307226)
Bravo za komentar, ali da ne budemo ni previse kriticni gosn Mili zna sta radi, i jedno mu se ne moze zameriti profesionalnost u tome sto radi, ideja da namakne lovu, to je sve legitimno i potrebno, kad bi svi tako radili i razmisljali verovatno bi bilo vise para u ovom poslu. Naravno da ne cenim i ne volim to sto radi ali moram da postujem igraca!

Ja cijenim ?to je čovjek radio na Cecinom albumu na kojem je ona pjesma Zabranjeni grad. To je bilo odlično, svje?e i prva liga bez obzira na moje mi?ljenje o Ceci i toj glazbi.

Ovo sad je lo?e, staromodno i druga liga.
Napominjem da je to samo moje subjektivno mi?ljenje o toj jednoj pjesmi i produkciji koju sam čuo.

pecass 02-06-2011 06:08 PM

Quote:

Originally Posted by nokash974 (Post 307249)
Visnje,tresnje,kruske,jabuke..aspirini,kanesteni,b lizanci,grandovi,Gavrilovici,Dickovi,Bajone,veliki ssl iz zemuna,mamine cerke,ganci rap,japanske tresnje,padanje sa tresanja,gay,lesbo,insomnije,Tuckovici,Markovici,R aje,Gaje i Vlaje...bivsi basisti,pacijenti,isfrustrirani psiholozi,masinovodje-novinari,paparazzi i ultra desni pa onda levi...beskrupulozni,jadni i lizaci guza,tatini sinovi...:rotfl:sedam hi-hatova,pet kickova,cetiri pada,sedam gitara...tako se sve srozalo jos 90...i tako i ostalo...pogledajte oko sebe..pa nama zvezde sa bilborda i plakata izgledaju -neka mi bog oprosti kao deca sa posebnim potrebama...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:Onda ko stvara ove Konane i zasto smo opet u pobesnelom Maksu 4deo?Zbog filma u kom se zatekosmo odsustvuje normalan zivot,vazduh,osecanja,pamet a onda i muzika,zar ne....?

Ti brate ima? talenat!!!!!:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Al rezultat jest za zabrinjavanje:banghead:

Bockie 02-06-2011 06:28 PM

"Ma sta bre preglasan vokal?!? Daj to jos pojacaj,de je regler...?!"

Steta...

cAAc 02-06-2011 06:29 PM

Quote:

Originally Posted by bumbar (Post 307185)
Halooo narodnjaci, kako vise ne vidite da vasim Cecamaaa ovdje nije mjesto, otjerali ste mnogo dobrih forumasa od kojih ste i vi i ja mogli stosta da nauciteeeee. NECE RUMSKI NARODNJAKE.......SHVATITE TO MOLIM VAS VEC JEDNOM......:( :( :( :( :( :(

Da li si se uopste zapitao kako ovo zvuci? Ovaj forum se ne bavi narodnom muzikom ali ne vidim nikakv problem u tome sto je postavljen jedan ovakav tred.
Kome i cemu jos nije mesto ovde?Sta rade ovde vicevi o Chak Norisu i klipovi o mobilnim telefonima?

Ako ti nije interesantno ili te nervira nemoj da otvaras i citas to.
Da li sam ja trebao da smaram ljude sto kace klipove o izdrzljivim fensi telefonima koje ne mogu da posedujem i koji me podsecaju na to koliko sam bedan? Ni oni ni Ceca mi nisu krivi nizasta od toga ..nisu mi krivi ni splavovi ni grandovi kao ni sponzoruse.

STUDIOTON 03-06-2011 03:03 PM

http://board.electro1337.de/images/s...ead_closed.gif

All times are GMT +1. The time now is 08:39 AM.