![]() |
Re: Remix za kod nas...
hahaha tek sam sad cuo original edit kolko smesno smiksano u odnosu na remiks,nece taj gruv u srbina pa to ti je
|
1 Attachment(s)
na par zahteva...evo screenshot miksa..nije sve stalo, ali je ugl MIDI i bus faders sto se ne vidi...
I plugs settings za Vokal. Moze i da se vidi koliko ima volume automatizacije na kojecemu...plus Digi Comp setting za side chain... Evo i link...nevidi se nista ovako..sitno mnogo http://www.flickr.com/photos/6283618...n/photostream/ |
Super mi se svidja remiks! Mozda preagresivno za domacu publiku :(
Skinuo sam wav sa soundcloud-a da poslusam i primetio sam na samom pocetku pesme kad kaze "Telo gori hvata me..." cuje se neki glich, puc na "telo". Pogledaj da li je i na verziji kod tebe tako. |
Quote:
PS - ovaj Soundcloud, jedan dan radi..pa tri dana ne radi..???? |
odlican mix skoro flawless. mada ja sam posle tvog gostovanja i raznih citanja tvojih postova kapirao da ces kad nesto okacis zvucati ko Patrick Leonard ;) al tu je blizu je veoma. a i pingvin mi otvoren nonstop, nema sta, sve po ps-u :)
Quote:
|
Ja ne kontam ovo mame mi,
osim sto je ta produkcija kao preskupa and all that, ali muzicki?? |
Quote:
|
Quote:
:rotfl: |
skroz korektno , samo srbija i nije bas neko podneblje koje ce da skonta ovaj "mega trens" remix ,cuje se iskustvo remixovanja i sl. ali zoki hahahaha nema leba od ovakvih remixa (seti se samo pocetak grupacije atelje-a) u nas ... nazalost !
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/sdTDtjuhYYs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Jesam li ja jedini koga ova pjesma neodoljivo podsjeća na "When Love Takes Over" od David Guetta-e?
|
All times are GMT +1. The time now is 05:57 AM. |