![]() |
Re: Control room problem s podom
Quote:
debljina moze biti bilo kakva... 4, 6, 8, 10, 12, 18mm da.. moze i po duzini i po sirini. pozdrav bogi p.s. mislim da je Eomsy koristio neke letvice od paleta iz firme gde radi... znaci bilo koje pravo drvo koje mozes naci u velikim kolicinama po sto nizoj ceni. |
1 Attachment(s)
Evo dok tra?im letvice, napravio sam stalke uz pomoć zeta,
on ima ma?ine za to.. stim da neće tu ostati gdje su slikani idu na drugi zid za par dana.. |
Quote:
|
Eomsy i?ao sam ga vagnuti 12,70 je te?ak,čisti hrast suhi :)
Nego kada si tu imali gdje onih letvica koje sam vidio u tvome postu i kolika je cijena?? |
Quote:
Ovo je optimalno sto je djovan(ov zet) uradio... BRAVO! 8-) pozdrav bogi |
Quote:
|
Danas sam saznao (sa jednog naseg studijskog gradilista) da lepa chamova lamperija sa retkim i sitnim cvorovima (orendisana i NElakirana) moze da kosta 36din/m za sirinu od 95mm i debljinu od 8mm, i to je otprilike 3m za 1EUR
Za mali studio obicno treba od 50-150m... pa je to i neka cena. pozdrav bogi |
1 Attachment(s)
Evo me opet, probavam napraviti difuzor i najizglednija je ova opcija s laperijom i od zeta alat on me odhebao nece vise raditi.....:confused:
Ma nije sala, kcer mi otvara frizerski salon pa ima covjek posla... Predpostavio sam ovako baggy, izmedju dojnji absorbera prostor popuniti s difuzorima, odabrao sam lamperiju debljine 1 cm sirine 10 cm e sada dali tih 10cm da rezem na pola pa oda razmak pola cm?? ili da ostavim tih 10cm?????? lp, |
Quote:
Quote:
|
Je puuuuno vise piljenja, al' mislim da je ljepse vrag bi znao.......
u pemziji sam pa imam cajta.... |
All times are GMT +1. The time now is 02:45 PM. |