![]() |
Re: NUENDO 4 i MIDI recording
a odakle si ti posto mislim da te znam...?
|
Pa vidis da ti je out not connected, tako i ne moze da svira..
Stavi da ti je in kartica ili all midi input a out neki vst instrument ili roland u zavisnosti sto oces. I kanal stavi na any (ne na dvojku) za svaki slucaj. |
Iz pg. Moguce da se znamo iako nisam bio u novi odavno bogami :)
|
moze da svira jer je tako i svirao , drugacije ne moze jer kad stavim IN/OUT da bude roland onda nastaje HAOS: roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> roland midi out --> midi in nuendo --> midi out nuendo --> roland midi IN --> = HAOS
|
ti si pravio matrice za who see..?
|
roland posalje sta primi a to radi i nuendo i samo mu se da jedna midi informacija on je vrti u krug. tj oni. a to je totalni haos
|
I to sve u nuendu na hdsp in yamaha out :D
|
:confused::confused::confused:
|
Da ja sam radio ws. I kad sam vukao midi iz moje yamahe bila je na out a kartica na in. Samo sam se nadivezao na ovu in/out pricu sa zajebancijom:)
|
|
All times are GMT +1. The time now is 11:59 PM. |