![]() |
Re: Britney = novi album!!! Mega produkcija!
Quote:
On sigurno nikad "ne spasava" pesme. Koliko sam ja puta dobio projekat da smiksam i doradim sa recima: "Spasavaj, vadi iz go***a !" Lose snimljenio, lose izaranzirano, losi zvukovi, pevac - bolje da ga nije, itd... A drugo, kad neko zna sta radi, sa sadasnjom tehnologijom i plugovima, stvarno moze sve. Samo malo vremena, dobra organizacija i eto rezultata! Da ne pricam sto ekipa kao sto su (Dr Luke, Max Martin i ostali) rade vrlo studiozno u startu, tako da ne-mixan materijal VEC zvuci dobro pre nego ga posalju na mix!! |
Quote:
Posto 70% vremena miksam rep, stalno se susrecem sa sumanitim kanalima koji se razilaze, adlibs koji se razilaze za lead vokalima, milion punch ina koje treba da doteram kao da ih nema... Beatovi koji imaju 10 melodija koje sviraju unisono...krsh kao i ceo danasnji rep... 90% vremena provodim u editingu i izgubim koncentraciju da se fokusiram posle na zvuk... A imao sam prilike da radim i poznatije USA repere (sve i vise i vise), i kod njih je snimak diskutabilan, ali im je makar izvedba dobra i precizna... |
Quote:
|
Quote:
|
najgore je sto ljudi podcene vokal i snimanje vokala. To ako nevalja, to jest akustika i mikrofon, sve mozes baciti u smece. Probao sam sve zivo al Neumann je bio i ostaje prvak. Ostalo moze funkcionirati al Neumann uvek funkcionise.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:33 PM. |