![]() |
Re: Ssl duende native !
"Istog momenta, obuzeo me je bezgranicni talas radosti"
|
Quote:
Ja isto bio pozajmio matori Lex ,70-ka, medju najjeftinijim za ono doba, i matori, imao sam problem. Veliki problem! ... Koji efekat da iskoristim??? Koji reverb???!!!?!?!?Ima ih nekoliko...!!! Svi rade do mo?nica!!!!!!! |
mislim da je ipak pre do mixanja nego do reverba. Ja nemam prilično nikakvih problema sa Lexicon nativeom, i UAD Plate 140, 90% koristim samo njih dvojicu. Ne mogu zaobići REV7 sa jednim jedinim presetom - gated snare jer toga NEMA u pluginovima.. ta prljavost i štroka, a karakter, to nisam uspeo naći na VST bazi. Počinjem ponovo da se i igram i sa ArtAcousticom, i prijatno me iznenađuje ponovo. Stim da skoro nikad ne ostavim preset nepipnutim, i kačim eq i pre i posle reverba da bi iskorigovo to što on radi. I bogami, jako mi lepo leže tamo gde želim.
|
pre 20min dobih SSL i moram da kazem da lajkujem X-EQ koji je nesto sto sam dugo trazio da zamenim Dynamic eq od Poco-a koji mi je najprecizniji koji sam do sada imao.
BusComp nikada nisam voleo da koristim ni waves ni Uad, ali ovaj bas fino radi, cak mi se i svidja... :shock: Na ovako kratko slusanje mi se bas svidja, videcemo kad ustanem ujutru :rotfl: |
Quote:
Bus comp mi je i dobar i čudan u isto vreme..puno mi nešto pojede low end a i nekako čudno radi po pitanju gain reduction/make up gain...recimo: GR je 3-4db a kad dodam samo 2 na make up-u peak-ovi odu mnogo više ili probiju |
a za srecne vlasnike PC-ja...danas se pojavila i "narodna verzija" !! hehehe..ala su brzi moci:rotfl:
Uff pretekose me! samo napred....a OSX? zna neko....u stvari..ludujem(o)..vec ima toliko plugova a nema se sta orati !!!!! |
Quote:
VST junkies |
Quote:
|
posle ovoga mislim da nema potrebe juriti nove plugove sto se tice eq-a i compresora ... za reverb ne znam jos nisam isprob'o ...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:23 PM. |