![]() |
Re: Bad news from America
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Zasto tvorci Napstera sad slobodno setaju Amerikom i osnivaju nove firme? Ima i ostalih takvih primera, a mi se ovde na forumu zamajavamo i optuzujemo jedni druge da 'ne razumemo sta se u stvari dogadja'... I kao sto boggy kaze i ranije se kopirala muzika - mp3 je moderna kaseta... |
To ?to će neko (industrija) nekome (slu?aocu) onemogućiti da skine neki album ne znači da će on otići da ga kupi, najverovatnije će ga preskočiti, i čekati dok ga ne nabavi na neki drugi način. A i te?ko da će neko ko je godinama u?ivao u muzici d?abe početi da kupuje albume. I ti ljudi ?to imaju po 300 GB muzike na kompu, pa to im je dovoljno 20 godina da slu?aju.
Jo? u doba dial-up interneta, ja sam za par meseci razmene diskova (cd) putem po?te napravio kolekciju od 1.000 rep albuma. Danas kupi? 16GB usb mem. i prebaci? sve ?to ti treba za par minuta na svoj komp, tako da problem nije direktno vezan za internet sharing. A čak i onaj ko kupi neki album, kad dođe kući moraće da ga prebaci u mp3 format, a realno kome je do takvog cimanja. |
Quote:
hahah Kladim se da kupujes sve vst instrumente i softwer :rolleyes: |
Shvatio sam.
Nastavite skidati mp3-jeve. Nemojte da vas ja ometam:wink: |
Quote:
Da se ogradim, ne znam cime se bavis, ali u svakom slucaju ako bi krenuli sa nabavkom muzike, mislim da bi svi mi prvo krenuli od dire straits, hendrix, sade, pink floyd, diana krall, etd, dakle posle potrosenih 10-20.000e na muziku onda bi mozda uzeli i nesto domace. Ovo sve vazi za cd muziku i prodaju, ako se radi o pesmama za reklame, filmove i drugo to me ne interesuje, tu bi vec mozda trebalo da ima reda. |
Pravo da vam kažem izgubio sam volju za skidanjem muzike,kada me nešto zainteresuje odem na youtube nađem,pogledam,pa me to navede na još nešto interesantno i tako istražujem.
|
smrt iluminatima i novom svetskom poretku, sloboda narodu.
nije istina da se gubi na prodaji, jer je online prodaja u porastu i premasuje zaradu fizickih nosilaca zvuka. ispostavilo se da ljudi koji besplatno skidaju muziku ne bi je ni kupili na prvom mestu. vremena se menjaju, nema vise zarade od prodaje ploca i cd-a, a bogami ni od mp3-a. wake up. pare se uzimaju na nastupima. problem je kvalitet, jer niko nece da kupuje smece od muzike. surfer, mazi oci nekome drugom, internet je slobodan i takav treba i da ostane. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:58 PM. |